Skip Navigation Links

PAYAS BELEDİYE BAŞKANI BEKİR ALTAN, ‘TÜRKİYE’YE KİMSE DİZ ÇÖKTÜREMEZ’

“Demokrasi ve Milli Birlik Günü” tüm yurtta olduğu gibi Payas’ta da coşku ve heyecanla kutlandı.

PAYAS BELEDİYE BAŞKANI BEKİR ALTAN, ‘TÜRKİYE’YE KİMSE DİZ ÇÖKTÜREMEZ’

Payas   A+a-

 5 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıldönümünde, Aziz Milletimizin kahramanlık destanının anlatıldığı “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” tüm yurtta olduğu gibi Payas’ta da coşku ve heyecanla kutlandı.
 
Şehitlerimiz için Mevlit okutuldu akabinde Kaymakam Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Bekir Altan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 15 Temmuz ruhunu yansıtan fotoğraf ve film gösterimi sunuldu.
Katılımcılara çorba ikramının yapıldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, saat 00:13’te camilerden selaların okunması ve sonrasında tutulan demokrasi nöbeti ile devam etti.
 
‘TÜRK MİLLETİ, ÜLKESİNİ VE DEVLETİNİ CANI PAHASINA KORUYOR’
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü hainlerin kurşunları ve bombaları ile şehit olan 251 kahramanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gazilerimize Rabbimden sağlık ve afiyet temenni ediyorum.
 
Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik girişilen ihanet kalkışmasına karşı hiç tereddüt etmeden tankların önüne yatan, silahlara meydan okuyan, bedenlerini bu vatan için siper eden canlarını dinü devlet, mülkü millet, İstiklal ve istikbalimiz için feda eden ve şehadet mertebesine ulaşan Aziz şehitlerimizi anmak, gazilerimizi yad etmek, bıraktıkları onurlu mirası gelecek nesillere aktarmak için, toplumsal bilince katkı sağlamak amacıyla Payas Belediyesi ve Payas Kaymakamlığımız ile hazırladığımız bu programa katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.
 
1000 yıldır Anadolu’yu ebedi vatanımız kılmak için bu toprakları kanlarıyla yoğuran kahramanlar silsilesine katılan 15 Temmuz şehitlerimize borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz.
Değerli hemşerilerim FETÖ’nün PKK’nın DEAŞ’ın ve onların yetmediği yerde başkalarının sahne aldığı bu hain darbenin amacı Türkiye’ye diz çöktürmek, Türk milletini esir etmekti. Bu İhanet zincirlerinde her şeyi düşünen, her şeyi inceden inceye planlayanlar tek bir şeyi hesaba katmamışlardı; evet, bu büyük oyunu kuranlar Türk milletinin ülkesini ve devletini canı pahasına koruyacağını, en modern savaş araçlarının karşısında göğsünü siper ederek ezanına, bayrağına, ülkesine sahip çıkacağını hesap etmemişlerdi.
 
‘DURUP DİNLENMEDEN BU MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ’
FETÖ’cü alçaklar tarafından şehit edilen 251 kardeşimizin her birinin hikayesi tek başına bu millete asırlarca ilham verecek ayrıntılarla doludur tek bir damlası bile boşa akmayan şehitlerimizin kanlarının Vatan topraklarına vurulan yeni İstikbal mühürleri olarak görüyoruz.
Şehitlerimize layık olabilmek için onların uğruna canlarını feda ettikleri ülkemizi güçlendirmek, büyütmek, geliştirmek, vatanımızın bütünlüğünü korumak, milletimizin aydınlık ve müreffeh geleceğini inşa etmek gayesi ile gece gündüz çalışmamız gerekir.
 
İnşallah büyük ve güçlü Türkiye hedefine ulaşana kadar durup dinlenmeden bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteği ile önümüzde çıkartılan engelleri birer birer aşarak tuzakları birer birer bozarak hedeflerimize doğru yürüyeceğiz şimdi önümüzde 2023 hedefimize Cumhur ittifakı olarak bütünleştirdiğimiz son bir eşik var onu da açtığımızda artık ülke ve millet olarak yeni bir döneme gireceğiz güzel ülkemiz Türkiye’mizin güçlü ülke haline getirebildiğimizde şehitlerimize layık olabilmenin sevincine ve huzuruna İnşallah kavuşmuş olacağız. 15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin milli birlik ve bütünlüğüne kastetmek niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, aziz gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet