Skip Navigation Links

Emniyetten Huzur Toplantısı

Gültepe Mahallesinde bulunan bir kıraathanede “huzur” toplantısı düzenledi.

Gündem   A+a-

 
Emniyetten Huzur Toplantısı
 
 
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Polis-halk ilişkilerinin geliştirilerek daha üst seviyelere çıkartılması, vatandaşın istek ve şikâyetlerinin tespiti ve sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla "Huzur toplantıları" yapmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Gültepe Mahallesinde bulunan bir kıraathanede “huzur” toplantısı düzenledi.
Mahalle Muhtarı Kemal TEKBAŞ ve mahalle sakinleri ve esnafların katıldığı toplantıda, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk ÇOLAK, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ahmet PÜRMÜSLÜ, Asayiş Büro Amiri Şükrü ERDOĞAN ve Polis Memurları, güvenlik hizmetleri ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Toplum Destekli Polis Büro Amirliğinin Türkiye’de 2006 yılında faaliyete başladığını, 2009 yılında ise İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulduğunu söyleyen İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk ÇOLAK, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak ilçenin asayiş ve güvenliği için vatandaşlar ile birlikte çalışmak istediklerini ifade etti. Mahalle muhtarlığının da vatandaşların temsilcisi olduğunu ve o nedenle bu toplantıyı düzenlediklerini belirten İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk ÇOLAK, komşu kollama projesi ile ilgili vatandaşları bilgilendirerek bu kapsamda camlarını açık bırakmamaları, kapılarını kilitlemeleri, işyerlerine kamera konması yönünde uyarmalarını istedi. Mahalle sakinlerinin, evlerinin önüne gelen tanımadıkları şahıslara ‘kime geldikleri’ şeklinde basit sorular sormaları, alacakları cevaba göre 155 Polis İmdat’ı arayarak ihbarda bulunmalarını istedi.
 
Ayrıca son dönemlerde artan kontör dolandırıcılığına karşı da vatandaşların dikkatli olması gerektiğini, “Polis ve adli makamlar hiçbir zaman vatandaştan para istemez” diyerek, vatandaşları bilgilendirdi ve vatandaşların her konuda hiç çekinmeden 155'i arayabileceklerini kaydetti.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet