Skip Navigation Links

Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ün Gizem’li Mutluluğu

Dental implant Merkezi Sahibi Dişhekimi Mehmet Ali Kör, Hemşire Gizem Karasürmeli ile dünyaevine girdi.

Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ün Gizem’li Mutluluğu

Magazin   A+a-

 İskenderun’nun en başarılı ve sevilen Dişhekimlerinden Dental implant Merkezi Sahibi Dişhekimi Mehmet Ali Kör, Hemşire Gizem Karasürmeli ile dünyaevine girdi.
Arsuz Hisarlife Kır Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreninde aile yakınları, dostları, meslektaşları ve hastaları başarılı Dişhekimi Mehmet Ali Kör ile güzel gelin Gizem Karasürmeli (Kör)’ün mutluluğuna ortak oldular.
Salona girişlerinde tüm misafirlerini selamlayarak seramoni gerçekleştiren Gizem-Mehmet Ali Kör çifti, ilk danslarıyla aşklarının büyüklüğünü herkese hissettirdiler.
Dişhekimi Mehmet Ali Kör, zeybek oyunuyla ortaya koyduğu performansta en az mesleği kadar bir çok alanda başarılı olduğunu gösterdi ve herkesi kendine hayran bıraktı.
Zeybek oyununun sonuna doğru eşi Mehmet Ali Kör’e eşlik eden Gizem Kör, tüm zarafetiyle zeybek oynarken yine herkesi kendine hayran bıraktı.
Eğlencenin zirve yaptığı düğün töreninde Gizem- Mehmet Ali Kör çiftinin mutluluğuna ortak olan tüm davetliler dansları ve halaylardaki performanslarıyla düğün törenini unutulmaz kıldılar.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv olarak Gizem ile Mehmet Ali Kör çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet