Skip Navigation Links

Üyemiz Adnan Tutar Yalnız Değildir

Adnan Tutar’a Kalkan Eller Sendikamızın Tarihine Kara Bir Leke Olarak Düşmüştür !

Üyemiz Adnan Tutar Yalnız Değildir

Gündem   A+a-

 Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük Kardemir’de muhalefet kanadına destek vermediği için linç edilerek yaralanan Adnan Tutar’a yapılan alçakça tavrı kınayan bir açıklama yaptı.
Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin konu ile ilgili yaptığı kınama açıklaması şöyle;
Sendikamızın vazgeçilmezleri arasında yer alan Karabük KARDEMİR'de aynı zamanda üst kurul delegemiz olan Adnan Tutar isimli bir üyemizin yaşamış olduğu alçak saldırı üzerine yaşanan bilgi kirliliğinin önüne geçmek, baskı ve tehditlerin geldiği boyutları gözler önüne sermek ve üyemiz Adnan Tutar'ın sahipsiz olmadığını göstermek adına aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekliliği hasıl olmuştur.
Üyelerimizin alınterinin bir damlasının bile yere düşmesine tahammülümüz yokken, kanın akıtılmasının üzüntüsü ve şoku içerisindeyiz.
Yapılan bu saldırı, kalkan o kirli eller, sadece masum üyemize değil, Özçelik-İş'in şanlı geçmişine ve kutlu geleceğine indirilmiş bir darbedir.
Öncelikle herkes bilsin ki, üyemiz Adnan Tutar yalnız değildir.
45 bin üyemiz ve tüm teşkilatımız Adnan Tutar'ın acısını kalbinde hissetmiş, saldırganları vicdanında yargılayarak cezalarını kesmiştir.
Bundan sonraki süreçte, üyemiz Adnan Tutar'ın maruz kaldığı alçak saldırının sorumlularından hesap sorulması için, sendikamızın tüm hukuk müşavirlerini seferber edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.
Baskı ve tehditlerle bugünlere gelenlerin, hizmetkârı olması gereken üyemize düşmanlık edecek kadar gözleri dönenlerin ve masum bir insanın kanını akıtanların Özçelik-İş çatısı altında kendine yer bulamaması için ne gerekiyorsa yapacağımızın bilinmesini de istiyoruz. Bu da tüm üyelerimize sözümüz olsun.
Son olarak, bugüne kadar sahte sosyal medya hesaplarıyla akıl almaz kirli oyunlar oynayan, tuzaklar kuran, koltuk ve makam sevdasıyla her türlü kirli yola başvurarak algı yapanların yaşanan bu vahim olayı alacak-verecek kavgasına indirgeyerek, gerçeği ört baş etme çabaları nafiledir.
Maske düşmüştür, şapka yerler bir olmuş, kel görünmüştür.
Düşen maskenin ne olduğunu da en iyi anlatacak olan yine saldırıya maruz kalan üyemiz Adnan Tutar'ın polis ifadesidir.
Üyemizin dehşetler içerisinde okuduğumuz, tasarlayarak yapıldığı belli olan bu olay, mızrağın artık çuvala sığmadığını göstermektedir.
Ek zam müjdeleri beklediğiniz bir dönemde böylesi çirkin bir saldırıya ilişkin paylaşım yapmak zorunda kaldığımız için üyelerimizin anlayışına ve affına sığınarak, üyemizin ifadesini paylaşıyor ve yaşananları, Allah'ın adaletine, Türk yargısının ve tüm teşkilatımızın vicdanına havale ettiğimizi bildiririz.
İşte üyemiz Adnan Tutar'ın polis tutanaklarına geçen ifadesi;
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet