Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CRT METAL’DEN FORTUNE 500 LİSTESİNDE ‘404’ PERFORMANSI

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 Türkiye’nin 2021 verilerine göre hazırlanan listesi açıklandı.

CRT METAL’DEN FORTUNE 500 LİSTESİNDE ‘404’ PERFORMANSI

Ekonomi   A+a-

 İş dünyası tarafından referans olarak kabul edilen, finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki sektörleri kapsayan Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 Türkiye’nin 2021 verilerine göre hazırlanan listesi açıklandı.
Listede Hatay’ın başarılı firması CRT Metal, 404’üncü sırada yer alarak istikrarlı duruşunu sürdürmeyi başardı.
 
Türkiye ekonomisine büyük katkı sunan ve merkez ofisi İskenderun’da bulunan CRT Metal, ilklere imza atan ürünleri, bu ürünlerin üretiminde yakaladığı üst standartlar ve yapmış olduğu yatırımlar ile sektöründe uluslararası bir marka olmayı başardı. Sağlamış olduğu bu başarıyı aldığı ödüllerle ve alanında üst sıralarda girmiş olduğu listelerle taçlandıran CRT Metal, her yıl istikrarlı bir şekilde başarı ivmesini sürdürüyor.
 
Sahip oldukları alt yapıları, eğitimli insan gücü ve teknolojileriyle küresel pazarlarda tanınan bir marka olmak için kararlı adımlarla yürüdüklerini aktaran CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, ”Aldığımız yatırım kararlarının altında ciddi çalışmalar var. Ekip ruhuyla hareket ediyoruz. Bizim hayallerimiz bilançolarımızdan çok daha büyük. Fortune 500 listesinde 404. sırada bulunmamız, başarımızın meyvesi oldu. Ceritbinmez Ailesi olarak bu çıtayı daha yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.
 
Atıf Ceritbinmez, hem başarılı hem samimi hem de mütevazı bir iş insanı… Onun değişimi yönetecek yenilikçi fikirleri, ekibiyle birlikte aldığı kararlar şirketlerinin başarıyı yakalamalarında önemli rol oynuyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş