Skip Navigation Links

BAŞKAN GÜVEN, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Dr. Asaf Güven, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile birlikte, Belediye personeli ile bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.

 BAŞKAN GÜVEN, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile birlikte, Belediye personeli ile bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.
Büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Güven, “Bayramlar birliği ve huzuru temsil eden özel günlerdir. Bu özel günde siz değerli mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaşmak istedik. Biz Arsuz Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Mutlulukları da hüznü de birlikte paylaşıyor ve yaşıyoruz. Bizim amacımız ilçemiz için en iyiyi, en güzeli yapmak. Bunun için birlikte mücadele ediyoruz. Bu bayramda da ilçemiz çok yoğun bir kalabalığı misafiri ağırlayacak. Bizler de hep birlikte ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ben sizlerin ve ailenizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu bayramın ve gelecek bayramların size sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Nice bayramlara,"ifadelerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet