Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSKENDERUN SPOR AKADEMİ TAKIMI MEMLEKET SEVDALILARINA EMENET

TFF 2. Lig Kırmızı grubunda mücadele edecek olan Akdeniz temsilcisi İskenderun Spor'un Akademi takımı memleket sevdalısı spor adamlarına emanet.

İSKENDERUN SPOR AKADEMİ TAKIMI MEMLEKET SEVDALILARINA EMENET

Spor   A+a-

Kulüp Başkanı Hakan Bolat'ın talimatlarıyla İskenderunspor AŞ. Akademi takımı bugün gerçekleştirdiği antrenman ile topbaşı yaptı.
Bölgemizin deneyimli spor adamlarından oluşan, Engin Canımoğlu Koordinatörlüğünde Murat Bodur, İbrahim Sürer, Gökhan Karasu Hocalarında Teknik ekipte bulunduğu İskenderunspor AŞ. Alt yapı takımlarında geçen seneden daha iddialı, daha özverili ve daha coşkulu olacağı gözleniyor. Üç kategoride mücadele edecek olan (19-17-15) kulübün antrenörleri yaptıkları açıklamada, "Maddi manevi tüm desteklerini akademimiz için cömertçe harcayan Hakan Bolat Başkanımıza minnettar olduğumuzu belirtiyoruz" dediler.
ÇİÇEĞİ BURNUNDA HOCA
Uzun yıllar Türk futboluna hizmet eden ve çok sayıdaki takımların yanı sıra İskenderun Spor'un formasını da giyen İbrahim Sürer yeşil sahalara antrenör olarak döndü, başarılı futbol kariyerini antrenörlüğe yansıtarak gelişim göstereceğinden eminiz kendisine bu yolda başarılar dileriz.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar