Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Azize Alay’ın Öğrencilerinden Yine – Yeni – Yeniden Sergisi

Nardüzü kurs Merkezi’nde usta öğretici Azize Alay ve kursiyerlerince açılan” Yine, Yeni, Yeniden “ İsimli serginin açılışı yapıldı.

 Azize Alay’ın Öğrencilerinden Yine – Yeni – Yeniden Sergisi

Arsuz   A+a-

Arsuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Nardüzü kurs Merkezi’nde usta öğretici Azize Alay ve kursiyerlerince açılan” Yine, Yeni, Yeniden “ İsimli serginin açılışı yapıldı.
Sergide kursiyerlerin hazırladığı birbirinden muhteşem yüzlerce eser katılımcılar Tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izlendi.
Bölgede onlarca ev hanımını açtığı kurslarda eğiterek meslek sahibi olmalarını ve ekonomiye değer katan çalışmalara imza atmalarını sağlayan Usta Öğretici Azize Alay’ın öğrencileriyle birlikte açtıkları el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.
Serginin açılışına Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Arsuz ilçesinde görev yapan kaymakam adayı Ahmet Açıkgöz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muammer Onay, CHP Hatay İl Başkan Yardımcısı Ali Abbas Alay, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Mithat Barutçu, Arsuz Gökmeydan eski Belediye Başkanı Eğitim Gönüllüsü Necim Bozkurt ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve büyük bir halk kitlesi katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş