Skip Navigation Links

İskenderun Körfezine de Bu Proje Yakışır

AHM Port City, 5 Yıldızlı Otel&Rezidans Görücüye Çıktı..

Ekonomi   A+a-

 
AHM Port City, 5 Yıldızlı Otel&Rezidans Görücüye Çıktı..
 
İskenderun Körfezi’ne de Bu Proje Yakışır..
 
AHM Port City tüm ihtişamıyla görücüye çıktı.. Göz kamaştıran görünümüyle büyük beğeni toplayan proje, İskenderun’un marka şehirler arasına girmesine de katkı sunacak.
Bir türlü 5 yıldızlı tesis sahibi olamayan İskenderunlular için aylardır yoğun mesai harcayan AHM Port City ortakları Ali Tekten, Hasan Yıldırım ile Mahir Taner, bölgenin ihtiyaçlarına en uygun projeyi hazırlayarak görücüye çıkardılar.
5 yıldızlı otel, rezidanslar, alış-veriş merkezi, sosyal donatılar ve daha bölgede olmayan bir çok organizasyonu bünyesinde yaşatacak olan AHM Port City projesi, tüm ihtişamıyla görenleri heyecanlandırıyor.
 
AHM Port City Neden Önemli?
İskenderun Körfezi’nin yakın gelecekte limanlarıyla Rotherdam, ticaret yoğunluğuyla da Singapur benzeri bir yapıya kavuşacağı kabul edilirse, AHM Port City gibi devasa bir 5 yıldızlı tesis büyük önem kazanıyor..
Dünya’nın ve Türkiye’nin dört bir yanından ticari faaliyetleri için İskenderun Körfezi’ne gelen şirket sahiplerinin, önemli misafirlerin Adana ve Antakya’da ağırlanmak zorunda kalınması, uzun yıllardır İskenderunlular için “büyük bir ayıp” olarak kabul ediliyor.
En büyük yatırımları dahi kendi öz kaynaklarıyla yapabilecek onlarca yatırımcı bulunmasına rağmen, bugüne kadar bir türlü gerçekleştirilemeyen 5 yıldızlı tesis yatırımlarından belki de en önemlisi ve görkemlisi olarak AHM Port City’nin en kısa sürede hayata geçirilmesi için manevi destek vermek çok önemli.
 
AHM Port City’de Neler Var?
AHM Port City 5 yıldızlı otel ve rezidans projesidir. Bu projenin içerisinde cep sineması, çocuklar için açık kapalı oyun alanları, fitness-sauna ve Türk hamamları, güzellik merkezleri, aqua park ve açık-kapalı yüzme havuzları ile Türkiye’nin seçkin markalarından Vakko, Beymen, Mado ve birçoklarının mağazaları ile lokantalar olacak.
Otel binasının dışında 5 bloklu ve her biri 16 katlı rezidanslarımızda, 1+1 2+1 3+1 4+1 e kadar konut seçeneklerimiz var ve konutlarımız deniz manzaralı, teraslı. Yaz bahçeniz ve kış bahçenize aynı anda sahip olmuş olacaksınız. Öyle ki Babil’in bahçelerini aratmayan bir teras sizleri bekliyor.
Rezidanslarımızın girişi diğer konutlardaki gibi dar ve boğucu bir alan olmaktansa 200 m gibi bir alana sahip otel giriş lobisinden farksız… Resepsiyonundan, oturma alanlarına, çay ve doğum günü partileri yapacak hatta toplantılarınızı gerçekleştireceğiniz nezih ortamına kadar giriş için bile her şey düşünülmüş.

60 dönümlük araziye kurulan bu yeni hayatta apartmanlar arasının 35 m. oluşu da ayrı bir özgürlük sağlıyor insana.
Aynı zamanda otoparklar yerin altında inşa edilen 2 katlı alanda bulunduğu için de alanınızı daraltmadığımız gibi otopark sorununu da çözüyoruz.
Bir piramidi andıran bu yapının dalgalı dış görüntüsü de İstanbul rezidanslarını aratmayan güzelliğini ortaya koyuyor ki bu sayede İskenderun’un ilk gerçek rezidansları olma özelliğini taşıyor.
Şehir içinde kurduğumuz bu yeni şehre değişimin başladığı yer olacak.
 
 
 
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet