Skip Navigation Links

O artık bir çok kişi için iyilik meleği…

ŞİRİN MERCAN, ŞİFA BEKLEYEN KALPLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR…

 O artık bir çok kişi için iyilik meleği…

Gündem   A+a-

Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi’nin kentimizde saygınlığı giderek artan işletmecisi Şirin Mercan; sosyal etkinlikler ile gönülleri fethediyor.
Özellikle ciddi sağlık sorunu bulunan küçük ve genç yaştaki kesimlere ulaşarak desteğini hissettiren Şirin Mercan; mesleğini yerine getirirken bu sosyal projeler ile mutlu oluyor, aynı zamanda dokunduğu şifa bekleyen kalplere umut aşılıyor.
 
İLK ETKİNLİK DOĞUM GÜNÜNDE BAŞLADI
Uzmanlık alanı olan güzellik ve estetik üzerine makaleleri dikkatle takip edilen Mercan, “En güzel hediye; ihtiyacı olana uzatılan eldir” sloganı ile ilk olarak doğum gününde böyle bir etkinlik yapmayı planlamıştı. Bu şekilde başlayıp tüm hafta boyunca büyük ilgi gören bağışlar, seans almadan bile katılım gösteren insanların da desteği ile SMA hastasına büyük katkı sağlanmıştı.
Bu sosyal etkinlikler hakkında bilgi veren Şirin Mercan; şu açıklamalarda bulundu:
 
İKİNCİ ETKİNLİK ARSUZ’DA
 
“Daha sonraki etkinliğimiz Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile yapılan program çerçevesinde buradaki gençlerin ihtiyacı olan uygulamaları ekip olarak yerine getirmemiz ile gerçekleşti. Merkezdeki gençlerin mutlu ifadesini yaşamak bizleri de mutlu etmişti.”
 
BU KEZ ADRES BELEN OLDU
“Beyaz Melekler Özel Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Belen Şubesi’nde tüm gün bütün hastaların bakımlarını yaptık. Sosyal projelerimizde ekibimiz ile gerçekleştirdiğimiz uygulamalar sonucunda bakımlarını yapılan ihtiyaç sahiplerinin tüm gereksinimlerini giderecek şekilde bir organizasyon planlıyoruz.”
 
YENİ PROJEDE HEDEF
“Bundan sonraki projemizde daha geniş kitleye ulaşmak amacıyla; gönüllü olarak katkı sağlayabilecek erkek berberi ve bayan kuaförü esnaf arkadaşlar ile birlikte hareket edip tüm ihtiyaç duyulan işlemleri gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet