Skip Navigation Links

Civelek Meydan Mahallesinde

Meydan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Halkımıza eşit ve adaletli hizmet yapıyoruz

Gündem   A+a-

 
Meydan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Halkımıza eşit ve adaletli hizmet yapıyoruz
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Meydan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, idare müdürleri ile birlikte Meydan Mahallesini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan çalışmalara değindi ve sakinlerle sohbet etti.
İlk defa bir belediye başkanının halkın sorununu dinlediğini belirten mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar’ın da katıldığı mahalle ziyaretinde, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yapıldığını ve halkımıza adaletli ve eşit hizmet sunulduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yıllardır ihmal edilmiş tepe mahallelere hizmet götürüldüğünü anımsattı.
Altyapı çalışmasının zahmetli ama olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan drenaj kanallarıyla geçtiğimiz günlerdeki kuvvetli sağanak yağışa rağmen bir sıkıntı olmadığını, drenaj kanalı yapımının süreceğini söyledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yaptığımız insana hizmet. Önemli olan samimi olmak ve halka hizmet etmektir. Önemli olan çocuklarımıza daha iyi yaşama imkanı sağlayabilmek. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Çalışmalara en acil ve hayati olandan başlandığını, bu kapsamda içmesuyu şebeke döşenme çalışmasının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkımız musluğundan akan suyu içebilmelidir. Kullanılan su aynı zamanda içilebilen su da olmalıdır” diye konuştu.
Menşei belirsiz damacana sularla ilgili denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, en kaliteli damacana sularının dahi aşırı sıcağa maruz kaldığında sağlıklı olmayacağını ifade ederek, “Vatandaşımız musluktan akan suyu gönül rahatlığıyla içecek. Bu en önemli ve hayati sorundu, halloluyor” diye konuştu.
Çöp fabrikasının büyük bölümün inşaatının tamamlandığını, makine montaj çalışmasının sürdüğünü vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ayrıştırma sistemiyle doğanın korunacağını ifade etti.
Kültürümüzü yaşatacak olan Kent Müzesi restorasyonu, köprü, iskele, nikah salonu, taziye evi yapımı ve trafik ulaşım planı çalışmalarına değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, imar planı çalışmasının yol haritası olacağını söyledi.
Meydan mahallesine parke taşı döşendiğini , kanalizasyon çalışmasının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kentsel dönüşüm ve imar planıyla daha düzgün yerlere kavuşulacağını ifade etti.
Sosyal işler de yapıldığını, Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerinde kadınlarımıza çeşitli branşlarda ücretsiz kurslar düzenlendiğini anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çok modern ve donanımlı itfaiye müdürlüğü binası yapılarak hizmete girdiğini, araçlar alındığını ve itfaiye ekiplerine eğitime başlandığını kaydetti.
Sebze hali, tüp depoları yapılarak hizmete girdiğini anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, spora çok önem verildiğini, sportif etkinlikleri düzenlendiğini ve tesislerin sayısının arttırıldığını söyledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, memleketimize, çevremize sahip çıkmamız gerektiğini sözlerine ekledi.
İlk defa bir belediye başkanının halkın sorununu dinlediğini belirten mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet