Skip Navigation Links

İGC Yönetimi Civelek'i Ziyaret Etti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yeni yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yeni yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genel kurulunun ardından, görev dağılımını yapan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimine başarı dileğinde bulundu.
Genel kurulun ardından görev dağılımının yapıldığını belirten İGC Başkanı Şehmus Aslan, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e başarılı hizmetlerinin devamını diledi.
Ziyarette konuşan İGC Başkanı Şehmus Aslan, “Kurumlarla güçbirliği yapan ve halka hizmet eden anlayışla yeni arkadaşlarımızla göreve başladık. İki arkadaşımız aramıza yeni katıldı” dedi.
Yeni İGC yönetimiin kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek,ülke ve toplum için önemli ve dördüncü güç olan basının, bugün daha büyük bir güç haline geldiğini ifade etti.
Altyapının sıkıntılı, ancak zorunlu olduğunun altını çizerek, basından bu geçici sıkıntının şehrin daha düzenli işleyen bir altyapıya kavuşması için halka gerekliliğini anlatmasını isteyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bugün biz İskenderun Belediyesi olarak İskenderun’un en hayati ve en temel ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken uzun bir geleceği, gelişen ve büyüyen İskenderun’un gerçeklerini öngörerek çalışıyoruz” dedi.
İçmesuyu, yağmursuyu drenaj kanalları, çöp fabrikası, iskele, köprü gibi devam eden çalışmaların, sıkıntılı ve zahmetli olduğunu, günlük yaşamı etkileyeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Basın, bu işlerin yapılması gerektiğini anlatması halinde insanlar bir takım yerlerin kazılması nedeniyle yaşadığı sıkıntıya, yazın toz, kışın çamur olmasına bir süre katlanır. Ondan sonra İskenderun’a gerçekten elbirliğiyle, birlikte hizmet yapacağız. Bugüne kadar olan gerçek desteğinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Elbette eksik ve hatamız olacaktır. Onları da sizin sayenizde göreceğiz ve düzelteceğiz. Her şey İskenderun ve halkımız için” diye konuştu.
İGC Başkanı Şehmus Aslan da, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’le, kurumlararası diyaloğun daha çok geliştiğini ifade etti.
Hizmetiçi eğitimlere başlandığını, İtfaiye Müdürlüğü’nde eğitim ve tatbikatın sürdürüldüğünü anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bilimi kullanıyoruz. Mustafa Kemal’in bize bıraktığı manevi miras bilim ve akıldır. Bunun en çarpıcı örneğini ilaçlamada yaşadık. Üniversiteyle yapılan işbirliğiyle başarılı çalışma sergiledik. İnsan sağlığına zarar vermeyen bir sistem oturttuk. Artık kendi araç ve ekipmanlarımızla 2008’de harcanan paranın çok altında ve bilinçli çalışma yapıyoruz. Mücavir alanları da ilaçlıyoruz. Önemli olan insana hizmettir” dedi.
Trafik ve imar planı çalışmasının son aşamaya geldiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bilimsel veriler ışığında AVM’nin orada üstgeçit yapılacağını ifade etti.
Yapılan drenaj kanallarıyla, geçtiğimiz günlerde kuvvetli sağanak yağışta metrekareye 87.7 kilo yağış düşmesine rağmen, sıkıntı olmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, proje hazırlandığını, drenaj kanalı yapımının devam edeceğini ifade etti.
Belediye bütçesinin bir kuruşunun dahi boşa harcanmadığının altını çizen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Çünkü mazlumun parası var içinde” dedi.
Geleneksel Sportif Olta Balıkçılığı yarışmasının deniz kenarındaki kayalar nedeniyle güçlükle yapıldığını, yapımı süren iskelenin tamamlanmasıyla bu yarışın iskelede rahatlıkla yapılacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sahilde yapımı son aşamaya gelen nikah salonunun çok görkemli olacağını kaydetti.
Denizcilikle ilgili Antakya’da üç gün sürecek panel düzenleneceğini belirterek, kentimizde beş yıldızlı otellere ihtiyaç olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderunspor’a altyapı kazandırmak amacıyla ihaleye çıkılarak tesis yapılacağını, idman sahası yapımına belediyenin kendi olanaklarıyla başlandığını belirtti.
1.5 milyar Müslüman içinde sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin laik ve demokratik olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bunu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduğumuzu sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konuklarıyla bir süre sohbet etti.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet