Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

FUAT TOSYALI’NIN GÖNLÜ HEP ZENGİN!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, sosyal sorumluluk projelerinde yardımlarını arttırmaya devam etti.

FUAT TOSYALI’NIN GÖNLÜ HEP ZENGİN!

Ekonomi   A+a-

 Capital Dergisi’nin bu yıl 10.’sunu yayınladığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” araştırmasında 368 milyon lira bağış tutarıyla 3. sıradaki yerini koruyan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, sosyal sorumluluk projelerinde yardımlarını arttırmaya devam etti.
 
Fuat Tosyalı, “Yaptığımız yatırımlar ve sağladığımız istihdamla ülkemiz ekonomisine verdiğimiz katkının yanında, Tosyalı Holding olarak hayır işleri yapmak, sosyal projeler üretmek bizim en önemli önceliklerimizdendir. İhtiyaç duyulan her alanda elimizde geldiğince destek veriyoruz” dedi.
 
Capital Dergisi, bu yıl 10’uncusunu yayınladığı ‘Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı Araştırması’ ile her yıl Türkiye’nin en hayırsever iş insanlarını ortaya koyuyor. Gönlü zenginlerin diğer güçlü iş insanlarına örnek olmasını hedefleyen araştırmada, devasa yatırımların dışında sosyal sorumluluk projeleriyle de, ülkemize ve bölgemize destek olmayı sürdüren Hayırsever İşinsanı Fuat Tosyalı, yine Türkiye’nin gururu oldu.
 
Yaptığı büyük desteklerle göz dolduran Tosyalı, 368 milyon lira bağış tutarıyla gönlü zenginler listesinde her yıl istikrarlı büyümesini sürdürerek, takdir topluyor.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar