Skip Navigation Links

“DÜNYA FOOTVOLLEY ŞAMPIYONASI ELEME MAÇLARI” BAŞLADI

Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen “Dünya Footvolley Şampiyonası Eleme Maçları” Gözcüler Sahili’nde başladı.

“DÜNYA FOOTVOLLEY ŞAMPIYONASI ELEME MAÇLARI” BAŞLADI

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Dünya Azeri Türkleri Genel Koordinatörü Başar Kömür, Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Sorumlusu Sercan Görgülü, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barkın Eryılmaz, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar ve spor severler karşılaşmaları yakından takip etti.
 
Böylesi uluslararası turnuvanın arsuz’da yapılmasından dolayı gururlu olduklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Başar Bey kardeşimiz çok güzel anlattı. Azerbaycan’la Türkiyenin kardeşliğini dostluğunu en iyi şekilde ve özlü bir şekilde anlattı. Evet, bu turnuva, Azerbaycan’lıların desteğiyle başladı. Geçen sene Alanya’da, Azerbaycan’ın Karabağ şehrinin kurtuluşu nedeniyle bir turnuva düzenlendi. Orada da Türkiye’yi temsil eden takımlardan biri Arsuz Belediyesi’ydi. Tabiki o turnuvaya onur üyesi olarak katılmak bizleri çok duygulandırdı. Bu alanada bir sporun, uluslararası bir turnuvanın eleme maçlarını burada yapmaktan da Arsuz olarak gurur duyuyoruz. Bu kadar ülkenin katılım gösterdiği bir müsabaka Hatay’da ilk defa yapılıyor. Bunun da gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Burada olan Azerbaycan’lı kardeşlerime ve dünyanın neredeyse her yerinden gelen sporculara ve sizlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın kaymamakımız da her türlü detseği vermiştir. Birlikte Arsuz’u dünyaya tanıtmaya çalışıyoruz. Bu organizasyonda özellikle Azerbaycan’ın Bakü şehirinde yapılacak finallerde ülkemizi Arsuz takımımız temsil edecek. Ayrıca bu bizim için bir onurdur. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, Başar Bey’e, Ayhan Dik Bey’e çok teşekkür ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum,” dedi.
 
Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, “Değerli sporculara Arsuz’umuza geldikleri için teşekkür ediyorum ve sizleri ilçemizde ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. Arsuz Doğu Akdeniz’in ve ülkemizin en güzel tatil beldelerinden birisidir. Ulusal boyutta tanınırlılığı iyi boyutta ancak uluslararası alanda biraz daha gidecek yolumuz var. bu tarz turnuvaların burada yapılması, ilçemizi uluslararası boyutta tanınmasına ciddi katkı sağlayacaktır. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gönlümüz Tabiki kim iyi performans gösterirse ondan yana ancak, türk olarak Türkiye’yi ve Azerbaycan’ın başarı sergilemesinden yanayız. Azerbaycan Devlet Başkanı Sayın Aliyev’e buradan saygı ve sevgilerimizi iletiyorum. Biz iki devlet kardeşten de öteyiz. Aramızda ayrı gayrı yoktur,” iafdelerini kullandı.
 
En gururlu hissettiği yerde olduğunu belirten Dünya Azeri Türkleri Genel Koordinatörü Başar Kömür, “En gurulu ve en güzel hissettiğim yerdeyim. Azerbaycan devlet başkanımızın büyük destekleri bu federasyon azerbaycanda kuruldu. Ve bu federasyoın dünyada tektir. Ben burada dünyanın çeşitli yerinden gelen sporcularını yürekten tebrik ediyorum. Onlara minnettarlığımı belirtmek istiyorum. 28-29 Ağustos’ta yapılacak Dünya footvolley şampiyonasına burada bulunan herkesi davet ediyorum. Azerbatycan ve türkiye kardeş değil kardeşten ötedir,” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet