Skip Navigation Links

AK Parti Grubu Halkın Menfaatlerini Korumuştur..

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, meclis üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Politika   A+a-


 
AK Parti Grubu Halkın Menfaatlerini Korumuştur..
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, meclis üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.
2013 yılı bütçe görüşmelerinde vatandaşın menfaatleri doğrultusunda oy kullandıklarına dikkat çeken Uğur Feriz, su başta olmak üzere bir çok maddenin oylamasında istenen zammın reddedilerek halkın menfaatlerini korumak gayretinde olduklarını belirterek şöyle konuştu:
“İskenderun Belediyesinin 2013 yılı bütçe görüşmeleri bitmiş durumdadır. Yapılan bütçe görüşmelerinde Ak Parti Belediye Meclis grubu olarak, İskenderun halkının menfaatine aykırı olan birçok maddeye red oyu kullanılmıştır. Ak Parti Grubu olarak 2013 yılı bütçesinde zam yapılması planlanan su ücretlerine, inşaat ruhsat harçlarına, imar çap harçlarına, Ambulans ve Mezarlık v.b artışı istenen maddeleri 2012 yılı fiyatları geçerli olması sağlanmıştır.
 
Ak Parti olarak seçildiğimiz günden bugüne söylediğimiz hep aynıdır. İskenderun Belediyesinin halkın menfaatine yapmış olduğu tüm çalışmaları destekleyeceğimizi söyledik durduk. Yalnız gelmiş olduğumuz noktada görülüyor ki CHP zihniyeti yine sınıfta kalıyor. Daha öncede demiştim CHP’nin artık halk anlayışı tabeladan ibaret, daha ötesine halkın içine inemiyorlar.
 
Ak Parti Meclis Gurubumuz ile birlikte İskenderun’un ve yatırımcıların önünü açmak istediğimizi her platformda dile getirdik. Yalnız imar revizyon değişikliği, 2011 yılında başladı ve 1 yılda biteceğini vurgulayan sayın Yusuf Civelek, herhalde tarihten haberi bile yok, 2012 yılı da bitti hala imar revizyon planından ses yok, ne zaman biteceğinden de bir haber. Ben soruyorum Başkana siz böylemi yatırımcının, İskenderun’un önünü açıyorsunuz, tıkamaktan başka hiçbir işiniz yok. Ama bizler CHP meclis üyesi olmasına rağmen Sayın İbrahim Akçalın imar değişikliğinde Ak Parti Meclis gurubumuz olarak evet oyu kullandık. Neden bizim için İskenderun önemli biz İbrahim beye yatırımcı gözü ile bakarız ama imar revizyon planı bitmediği için yatırımcılarımızı bekletip duruyoruz. Yatırımcılar tek tek kaçıp gidiyor. İskenderun’da çarpık kentleşme devam ediyor.
 
CHP’nin seçim bildirgesini bir hatırlayalım. Bol keseden neler attıklarını görelim. Ne diyorlardı “ İskenderun Belediyesinin Bir Karış Toprağını Satmayacağız, Sattırmayacağız.” Peki nedir bu ısrar, nedir bu acele, yoksa seçim derdine mi düşüldü, yada birilerine peşkeş çekme derdine mi düşüldü. Halka verdiğiniz sözleri unutur gibisiniz. Şunu da sormak istiyorum satmayı planladıkları gayrimenkuller için hiçbir projede mevcut değil, nerede kullanacakları da belli değil. Gayrimenkulleri sattığınız zaman İskenderun’a ne gibi yatırımlar yapacaksınız çıkın açıklayın, bizlerde gerçekten gerekli yatırımlar ise sonuna kadar destekleyelim. “
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet