Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BELEN’İN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile birlikte ilçede yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

BELEN’İN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR!

Belen   A+a-

 Başkan Gül, “Belenimiz için Ankara’da tüm imkanları seferber eden kıymetli Milletvekilimiz Abdülkadir Özel ile birlikte, asfalt çalışması yapan personellerimizi ziyaret ettik. Belen Belediyesi olarak vatandaşımızın ulaşımını kolaylaştırmak mahallelerimizin görünümünü güzelleştirmek adına çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Burada yeni gelişen yerleri asfaltladığımız gibi yıpranan asfaltları da yeniliyoruz” dedi.
 
‘CİDDİ BİR DEĞİŞİM VAR’
Milletvekili Özil ise yaptığı açıklamada, gerçekleşen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı İbrahim Gül’e teşekkür etti.
 
Belediye tarafından gerçekleşen bir çok çalışmanın Belen’de ilk defa hayata geçtiğini ve bu çalışmaların neticesinde ilçenin çehresinin her geçen gün değişeceğini belirten Milletvekili Abdulkadir Özel, “Belediye Başkanımızla birlikte şehrimizde hayata geçen hizmetleri ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde görmek amacıyla bir gezi programı yaptık. Sabahtan beri gezdiğimiz hizmet alanlarında ciddi bir değişim olduğunu gördük. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımız hizmetleri takdirle karşıladılar. Amacımız halkımızın standartı yüksek bir ilçede yaşamasını sağlamaktır. Bu hummalı çalışmalardan dolayı belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
 
 
belen-vekil2.jpg" alt="" />
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş