Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DAİRE BAŞKANI SÜRMELİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

(HATSU) Abone İşleri Dairesi Başkanı Nihat Sürmeli, son yolculuğuna uğurlandı. Sürmeli’nin ölümü sevenlerini yasa boğdu.

DAİRE BAŞKANI SÜRMELİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDIWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) Abone İşleri Dairesi Başkanı Nihat Sürmeli, son yolculuğuna uğurlandı. Sürmeli’nin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
 
HATSU’da farklı birimlerde görevlerde bulunan ve İzmir’de geçirdiği kalp krizi sonucu 49 yaşında hayatına gözlerini yuman Sürmeli, defnedilmek üzere Antakya’ya getirildi. Sürmeli’nin cenazesi, Antakya Odabaşı Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
 
Cenazeye Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Bozkurt, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, daire başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri, çok sayıda vatandaş ile Sürmeli’nin yakınları katıldı.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Sürmeli’nin vefatının ardından yayınladığı mesajda, “HATSU Abone İşleri Daire Başkanımız Nihat Sürmeli'nin vefatından büyük üzüntü duydum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve çalışma arkadaşlarıma sabır ve başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.” İfadelerini kullandı.
 
Nihat Sürmeli Kimdir;
 
1973 yılında HATAY/Defne’de doğdu. İlköğretimi Defne’de, Ortaöğretim ve Lise tahsilini Antakya’da bitiren Sürmeli, 1995 yılında, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun olduktan sonra askerliğini 1996 yılında Diyarbakır/Ergani’de yedek subay olarak yaptı.
 
1999 Yılında Odabaşı Belediyesi’nde kadrolu personel olarak göreve başlayan Sürmeli, sırasıyla Zabıta Memurluğu, V.H.K.İ. , Muhasebeci ve Mali Hizmetler Müdürlüğü görevlerini ifa ettikten sonra 2014 yılında nakil yoluyla HATSU’ya ataması gerçekleşmiştir.
 
HATSU’da Abone İşleri Bölge Şube Müdürlüğü, Kaçak Kontrol Şube Müdürlüğü, Atıksu Denetleme ve Ruhsat Şube Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulunan Sürmeli, 12.03.2021 tarihli karar ile Abone İşleri Dairesi Başkanlığı görevini yürütmekteydi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DAİRE BAŞKANI SÜRMELİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş