Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Ekip Kalbe İyi Gelecek!

İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi, akademik ve deneyimli kadrosuyla;

Bu Ekip Kalbe İyi Gelecek!

Sağlık   A+a-

tüm kalp ve damar hastalıklarını, kalp kapak ameliyatlarını, bypass ameliyatları ve aort cerrahilerini, bacak damarı stent tedavisi ve ameliyatlarını, varis tedavisini (kapalı, köpük) başarıyla uygulamaya devam edecek.
Tüm erişkin kalp cerrahisi operasyonlarının uygulanmasında görev alan ve aort cerrahisi (anevrizma ve diseksiyonlar), aort kapak tamiri, küçük kesilerden yapılan tüm kalp ameliyatlarını başarıyla gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ertekin Utku Ünal ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emir Erol, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Prof. Dr. Ertekin Utku Ünal Kimdir?
1978 yılı Sakarya doğumlu olan Prof. Dr. Ertekin Utku Ünal, 1996 yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olarak, aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimine başladı. 2009 yılında Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği’nde ihtisasını tamamlayan Prof. Dr. Ertekin Utku Ünal, 2009-2010 yılları içerisinde Van Asker Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak askerlik hizmetini yerine getirdi. Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalışmaya devam eden Prof. Dr. Ünal, 2012 yılında Başasistan kadrosuna geçti. 2014 yılında Doçentlik unvanı almaya hak kazandıktan sonra Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ve ardından 2019-2020 yıllarında ise Ankara Şehir Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi olarak çalışan Prof. Dr. Ertekin Utku Ünal, 2020 yılında profesör unvanına hak kazanarak Hitit Üniversitesi’nde görevine başarıyla devam etti. Prof. Dr. Ertekin Utku Ünal, 2022 yılı Haziran ayı itibariyle İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak çalışmalarına devam etmektedir.
Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emir Erol Kimdir?
1982 yılında Antakya’da doğan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emir Erol, 2006 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamladı. Çalışma hayatına 2014-2017 yıllarında Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başlayan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emir Erol, 2015 yılında Royal College of Surgeons of London’da gözlemci olarak yer aldı. 2017-2020 yılları arasında Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak görevini başarıyla sürdüren Yrd. Doç. Dr. Erol, 2020-2022 yılları arasında Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak çalıştı. Yrd. Doç. Dr. Erol, 2022 yılı Haziran ayı itibariyle de, İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak görevine devam etmektedir.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar