Skip Navigation Links

Recep Atakaş Hayırseverlikte Sınır Tanımıyor

Alırken Değil, Verirken Cömert Recep Atakaş Geleneği …

Recep Atakaş Hayırseverlikte Sınır TanımıyorWeb
TV

Kırıkhan   A+a-

 Protokol töreninde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü hatırlatan Recep Atakaş:
En Büyük Savaş, Cahilliğe Karşı Yapılan Savaştır !
 
Hatay ve Türkiye’nin en önemli hayırsever işinsanlarından Atakaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dörtyol Recep Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırıkhan Naim Atakaş Anadolu Lisesi, Nihal Atakaş Camii ve spordan sağlığa, sosyal sorumluluk projelerine kadar, daha bir çok eseri kazandırdıktan sonra bu kez de Kırıkhan’a Fen Lisesi kazandırıyor.
Hatay’daki nitelikli okulların sayısını artırmaya yönelik bir hayır işine daha imza atan Recep Atakaş, Hatay Valiliği İskenderun Ofisinde düzenlenen imza töreninde Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ile birlikte protokolü imzaladı.
Protokol törenine, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hayırsever İşinsanı Recep Atakaş’ın Oğlu Mustafa Atakaş, Ceo İhsan Ar, çocukluk arkadaşları da katılarak mutluluğa ve gurura ortak oldular.
24 derslikli Milli Eğitim Bakanlığının Tip projesine uygun olarak orta öğretim okulu projesi protokol töreninde her zamanki gibi gençlerin ufkunu açacak yeni bir esere imza atmanın gururunu yaşayan Hayırsever İşinsanı Recep Atakaş, bölgesine, ülkesine ve milletine kazandırdığı ölümsüz bir eseri daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
 
Hatay Valisi Rahmi Doğan, hayır işlerinde sınır tanımayan Atakaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’a teşekkür ederek, ülkesine ve milletine hizmette en cömert isimlerden birisi olduğunu hatırlattı.
 
Protokol töreninde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘En Büyük Savaş, Cahilliğe Karşı Yapılan Savaştır !’
sözünü hatırlatan Recep Atakaş, “bilim ve teknoloji çağında yaşadığımız bir dönemde, Türkiye gelişmiş ülkeler seviyesine gelecekse Fen Liselerinin çok önemli rolü olacaktır.” Dedi.
 
Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman da, “örnek almalarını dilediğimiz bir çok arkadaşlar var umarım örnek alırlar” diyerek Hayırsever İşinsanı Recep Atakaş’a teşekkür etti.
 
2023 yılı Eylül ayında yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacağı öğrenilen 24 derslikli okul binasında çok amaçlı spor salonu fizik kimya ve biyoloji laboratuvarı kütüphane idari ve öğretmenler odası ve ayrıca 24 adet derslik bulunacak.
Hayırsever iş insanı Recep Atakaş tarafından 24 derslikli okul binasının yapılacağı arsanın çevre düzenlemesi saha betonu kamelya ve oturma alanları otopark açık hava oyun ve spor alanları da ayrıca yapılacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Recep Atakaş Hayırseverlikte Sınır Tanımıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet