Skip Navigation Links

KERİMAN GÜNDEL DUALARLA UĞURLANDI

Ferit Ali Gündel’in vefat eden annesi Keriman Gündel son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

KERİMAN GÜNDEL DUALARLA UĞURLANDI

Gündem   A+a-

 Emekli Hakim Merhum Mehmet Gündel'in eşi Gençlik ve Spor ilçe Müdürü ve Türk Hava Kurumu (THK) İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel’in vefat eden annesi Keriman Gündel son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
 
Bir süredir hastanede tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden merhume Keriman Gündel (87) 5 çocuk annesiydi.
 
Sevenlerini yasa boğan merhume Keriman Gündel'in cenazesi öğle namazına müteakip Kaptanpaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Çankaya Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
 
Cenaze törenine İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, KYK İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, Müdür Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı (TÜRDEM) Genel Başkanı Ahmet Ölmez, İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun, Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, STK temsilcileri, bazı meclis üyeleri, KYK İskenderun Yurt Personelleri, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü personelleri, basın mensupları ile merhume Keriman Gündel'in ailesi ve seveneri katıldı.
 
İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel'in üzüntüsü gözlerden kaçmazken cenazeye katılanlar başsağlığı diledi.
 
Merhume Keriman Gündel'e Allah’tan rahmet, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel başta olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet