Skip Navigation Links

Yükseliş’in Bu Mezunları Fırtına Gibi…

İzmir Marşıyla Çıktılar, Habib’le Coştular

Yükseliş’in Bu Mezunları Fırtına Gibi… Web
TV

Eğitim   A+a-

 Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, Ortaokul mezunlarını lise sıralarına uğurladı.
İsa Taş Paradise’ta düzenlenen mezuniyet gecesinde bol bol eğlenen mezunlar, öğretmenleri ve aileleriyle de keyifli anlar yaşadılar.
İzmir Marşı eşliğinde veli ve öğretmenlerinin huzuruna coşku ve heyecanla çıkan mezunlar, ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’ diyerek seramoniyi tamamladılar.
İzmir Marşı eşliğinde mezuniyet gecesine giriş yapan gençlerin coşku ve mutluluğuna ortak olan veli ve öğretmenler, hem izmir marşını hep bir ağızdan söylediler hem de alkışla tempo tutarak gurura ortak oldular.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Ortaokul Müdürü Serkan Kaya ve idarecilerin yaptığı konuşmalarda, mezunların geleceğine ve meslek seçimlerine dair çok özel nasihatler barındırdı.
Herşeyden önce vatanına, milletine gururla hizmet edecek iyi birer insan yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çeken Serkan Kaya, LGS hazırlığı ile yoğun bir dönem geçiren mezunların, ortaokul birikimleriyle lise yıllarında üniversite hazırlığına sağlam bir altyapıyla uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Bazı idareci ve öğretmenler de mezunları uğurlarken duygularını aktaran konuşmalarda bir çok önemli noktaya dikkat çekerek nasihatlerini sıraladılar.
Öğretmenleri ve velileriyle dans eden, halaylar çeken, çiftetelli oynayan mezunlar, büyüdüklerinin farkında, özgüveni yüksek, iletişimi güçlü birer birey olduklarını gösterdiler.
Sıra pasta kesimine gelince Okul Müdürü Serkan Kaya ve öğretmenlerinin etrafında toplanan mezunlar, uğurlama pastasını keserken dilek de tuttular.
DJ performansıyla bolca eğlenen mezunları bekleyen sürpriz sanatçı ise Habib’ten başkası değildi.
Sanatçı Habib, bu yaz aylarına damgasını vuracak albümünün hit şarkısını okuduktan sonra, yıllar önce albümünde yer alan ve dillerden düşmeyen Arapça Habibi şarkısıyla coşkuyu katladı.
Sanatçı Habib, gençleri geleceğe uğurlarken, fırtına gibi estiği şarkılarını okurken, öğretmenler, mezunlar ve veliler de eşlik etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yükseliş’in Bu Mezunları Fırtına Gibi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet