Skip Navigation Links

BAŞKAN GÜVEN’DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Cuma günü karne alacak tüm Arsuz’lu çocukları, karneleri ile birlikte Arsuz Lunapark’a davet etti.

 BAŞKAN GÜVEN’DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, yarı dönemde olduğu gibi çocukların çağrılarına sessiz kalmayarak, Cuma günü karnesini alan tüm Arsuz’lu çocukları karneleri ile birlikte Arsuz Lunapark’a davet etti. Karneleri ile gelen tüm çocukların biletlerinin Başkan amcalarından olduğunu belirten Başkan Asaf Güven, “ Yarıyıl tatilinden önce çocuklarımız bizden karne hediyesi istedi. Biz de bu isteklerine sessiz kalmayarak takdir alan tüm öğrencilerimize çeşitli Restoran ve Cafe’lerde geçerli biletler dağıttık. Bu dönem de Elif ve Asmin kızlarımızın gönderdiği mesaja istinaden, tüm karne alacak Arsuz’lu çocuklarımızı kapsayacak bir hediye hazırlamak istedik. Cuma günü karnesini alan tüm Arsuz’lu çocuklarımızı Arsuz Lunapark’a bekliyoruz. Biletleri Başkan amcalarından olacak. Doyasıya eğlensinler. Onlar bizim geleceğimiz. Onların gülümsemesi, mutluluğu dünyalara bedel,” dedi.
 
Ayrıca sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Elif ve Asmin kızlarımızın bu güzel çağrısına sessiz kalamazdık. Cuma günü karnesini alan tüm Arsuz’lu sevgili çocuklarımızı Arsuz’daki lunaparkımıza bekliyorum. Saat 14.00’ten sonra orada olacağım. Biletler Başkan amcanızdan,” ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet