Skip Navigation Links

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinden Şahane Müzik Ve Şiir Ziyafeti

Yaptığı her programla adından söz ettirmeyi başaran, büyük beğeni ve takdir toplayan Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi yine mükemmel bir programa imza attı.

 Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinden Şahane Müzik Ve Şiir ZiyafetiWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Kurgusunu Müzik Öğretmeni Sevim Karpuz, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Fatih Kandemir ve Fatma Özenç Yaldırak’ın birlikte hazırladığı programda izleyiciler adeta büyülendi. Dinletide öğretmenler ve öğrencilerin birlikte görev alması, sahneyi birlikte paylaşmaları göz doldurdu. Program boyunca öğrencilerin telinden ve sesinden; öğretmen ve idarecilerin sesinden birbirinden güzel şiirler ve şarkılar söylendi.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in de katılımıyla onurlandırdığı program “Kadın” teması üzerine kuruluydu. Özellikle son dönemlerde artan kadına şiddet olaylarına dikkat çekilerek bir anlamda sosyal sorumluluk da yerine getirildi. Farkındalık oluşturmak için her şarkı ve şiirin özenle seçildiği dikkatlerden kaçmadı. 11. Sınıf öğrencisi Mehmet Sucu’nun sözü ve müziği kendisine ait olan rap şarkısı çok beğenildi.
İzleyicilerin “bir daha” tezahüratlarıyla yeniden söylendi. Okul Müdürü Feremez Balaman program sonunda kendilerine her etkinlikte kapılarını açan, destek olan Tek Kampüs Okullarına ve Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’e teşekkürlerini plaket ve çiçek sunarak dile getirdi.
Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün’e her ortamda desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür edildi. Yine Okul Müdürü Feremez Balaman’ın yaptığı duygusal konuşma ve program izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinden Şahane Müzik Ve Şiir Ziyafeti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet