Skip Navigation Links

MUTLULUKLAR!!!

Veysel Yayla'nın güzel kızı Türkan ile Samet Topçu'nun yakışıklı oğlu Sakıp Can, dillere destan bir düğün ile dünyaevine girdi.

MUTLULUKLAR!!!

Gündem   A+a-

 Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Mali Sekreteri Veysel Yayla'nın güzel kızı Türkan ile İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetim kurulu üyesi Samet Topçu'nun yakışıklı oğlu Sakıp Can, dillere destan bir düğün ile dünyaevine girdi.
 
Sevgi ve Veysel Yayla’nın güzel kızı Türkan Yayla, Vakıfa Samet Topçunun yakışıklı oğlu Sakıp Can Topçu ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.
 
İsa Taş Paradise Kır Dün salonunda gerçekleştirilen muhteşem düğünde genç çifterin nikahını İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı kıyarken, nikah şahitleri ise Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör oldu.
 
Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Belediye Başkanı olarak genç çiftlere 4 S tavsiyem var. Bunlar Sevgi, saygı sadakat ve sabır, bu temeller üzerin kurulan yuvanızda ömür boyu saadetler diliyorum ve aile yakınlarına da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, genç çiftlerin evlilik cüzdanını teslim etmek üzere Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel’e teslim etti. Milletvekili Özel genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerken, her iki aileye de düğün merasimlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Nikah sonrası genç çiftler, davetliler ve aile yakınları canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
 
Genç çiftlerin düğün merasimine İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Özçelik-İş Sendikası yönetimi ve üyeleri, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, KYK İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, yönetim kurulu üyeler, kuyumcu esnafı, aile yakınları ve davetliler katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet