Skip Navigation Links

Barbaros’un Kızlarından Üreten Kadın Atağı

İskenderun Barbaros Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, 11’nci sınıf öğrencilerinin hazırladığı ‘Üreten Kadın’ temalı sergisi büyük ilgi gördü.

Barbaros’un Kızlarından Üreten Kadın Atağı Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Barbaros Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Prime Mall AVM zemin kat sergi salonunda 11’nci sınıf öğrencilerinin hazırladığı ‘Üreten Kadın’ temalı sergisi büyük ilgi gördü.
Görsel Sanatlar öğretmeni Büşra Çakır önderliğinde, Kadınlar, görebilenler için hem bir sanatçı hem de bir sanat eseridir mottosu ile ‘Üreten Kadın’ temalı sergide, öğrencilerin bir çok dalda yaptıkları eserler sergilendi.
Okul Müdürü Fatma Dursun, idareciler, öğretmen ve öğrencilerin heyecanlı sergi hazırlıkları açılışla devam ederken, serginin açılışı okulun Emekli İngilizce Öğretmeni Esin Gürgen’le birlikte yapılırken, bir çok kadın sergiyi ziyaret ederek tebriklerini sundu.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, serginin teması ve mottosunu çok beğendiğini belirterek, göreve geldiği günden bu yana aynı şiarla çalıştıklarını ve üreten kadınları toplumun her yerinde görmeyi amaçladıklarını söyledi.
Başkan Tosyalı, Okul Müdürü Fatma Dursun, idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barbaros’un Kızlarından Üreten Kadın Atağı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet