Skip Navigation Links

Mezuniyet Mutluluğu Yonca Evcimik’le Yükseliş’e Geçti

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 4, 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyeti,görkemli bir törenle gerçekleşti

Mezuniyet Mutluluğu Yonca Evcimik’le Yükseliş’e Geçti Web
TV

Eğitim   A+a-

 Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 4, 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyeti, görkemli bir törenin ardından muhteşem Yonca Evcimik konseriyle yıllarca hafızalardan silinmeyecek kadar güzel anlara ev sahipliği yaptı.
Yükseliş Koleji’nin tüm öğrenci ve velilere kapılarını açtığı mezuniyet töreni ve Yonca Evcimik konseri, kampüs alanında adım atacak yer kalmamasına neden oldu.
Müzik hayatında 7’den 70’e herkes tarafından sevilen ve dillerden düşmeyen şarkıları, dans gösterisiyle herkesi büyüleyen Yonca Evcimik, her yaş grubundan yüzlerce kişiye keyifli anlar yaşattı.
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ile Genel Müdür Aykut Davut Öktem, pırıl pırıl mezunları izlerken oldukça duygulu ve gururlu anlar yaşadılar.
 
Törende ilk olarak Ethem Yavuz Şefliğinde Yükseliş Koleji Filarmoni Orkestrası ve Korosu mini bir konser verdi.
Öğrencilerin konserinde İzmir Marşı hep bir ağızdan okunurken, finalde ayakta alkışlandı.
Konser sonrası Genel Müdür Aykut Davut Öktem, gecenin anısına Şef Ethem Yavuz’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Genel Müdür Öktem, “Her geçen gün daha da büyüyen, bilimin, aydınlanmanın ve Atatürk ilkelerinin ışığında yürüyen mezun öğrencilerimizle daha da kalabalık bir aile haline geliyoruz.
İnanıyorum ki bugün bu okuldan mezun olacak öğrencilerimiz hayatlarının sonraki dönemlerinde de başarılı olmaya devam edeceklerdir.” dedi.
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ise mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Konuşmasının devamında öğrencilerin yetişmesinde büyük rolü olan ailelere ve öğretmenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi adına 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi Anadolu Lisesi Okul Birincisi Esma Karadaş, Fen Lisesi Okul Birincisi Ekin Derin’i de temsilen bir konuşma yaptı. Daha sonra bayrak teslim törenine geçilen gecede 12. sınıf öğrencisi H. Yağız Akdeniz yönetiminde “Yükseliş Andı” hep bir ağızdan okundu.
Törende mezunlar, 10’ dan geriye sayarak kep attılar ve mezuniyeti kutladılar. Gece, yılların eskitemediği büyük sanatçı “YONCA EVCİMİK VE DANS GRUBU” nun öğrenci ve velileri coşturan muhteşem konseriyle tamamlandı.
Mezuniyet töreni ve Yonca Evcimik konser programına, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İste Rektörü Prof.Dr. Tolga Depci, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, Arsuz Kaymakamlığı Vekil Kaymakam Adayı Ahmet Açıkgöz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, Okul İdarecileri, Okul Öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Öğretmenimiz Ercan Demir’in sunuculuğunda gerçekleşen gecede organizeye emek veren herkese teşekkür ediyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mezuniyet Mutluluğu Yonca Evcimik’le Yükseliş’e Geçti  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet