Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Biz Sayın Nebati'nin Gözlerine Bakınca Ekonomik Krizi Görüyoruz

CHP Hatay Millervekili Serkan Topal İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Biz Sayın Nebati'nin Gözlerine Bakınca Ekonomik Krizi GörüyoruzWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, ülkenin ekonomik durumu ve mülteciler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılıç ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İGC’yi ziyaret eden Hatay Milletvekili Serkan Topal ve beraberindeki heyet ev sahipliğinden dolayı İGC Başkanı Diyap Atar’a ve Yönetimine teşekkür etti.
 
 
 
Ekonominin gidişatı ile ilgili olarak “Biz sayın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’in gözlerine bakınca, atanamadığı için intihar eden gençleri görüyoruz. Artan pahalılığı, ekonomik krizi görüyoruz” dedi.
 
 
 Ak Parti hükümetinin ekonomik politikalarını, mülteci sorunu eleştiren CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, mülteci olarak Türkiye’ye gelenlerin bugüne kadar ülkelerine dönmediğini, Türkiye’ye yerleştiğini söyleyerek, “Halkın iktidarında Türkiye ve Suriye’nin arasının düzeleceğini ülkemize gelen Suriyelilerin kendi ülkelerine dönmelerini cazip hale getireceğiz” diye konuştu.
 
 
 
Seçime ilişkin düşüncelerini de gazeteciler ile paylaşan Hatay Milletvekili Serkan Topal, “Altılı ittifak olarak seçime dair eğitim ve hazırlıklarımız başladı. Oylarımıza sahip çıkacağız” diye konuştu.
 
Millet vekili Serkan Topal’ın ardından CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu da seçim çalışmaları ile ilgili gazetecileri bilgilendirdi.
 
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İGC Başkanı Diyap Atar, “ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız” dedi.
 
Ziyaretin sonunda gazeteciler ve konukları ile objektiflere poz verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Biz Sayın Nebati'nin Gözlerine Bakınca Ekonomik Krizi Görüyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar