Skip Navigation Links

Efsanenin Çocuklarına Muhteşem Mezuniyet Töreni

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu’nun en başarılı öğretmenlerinden Fahri Arpay, okulundaki 4’ncü mezuniyet töreniyle evlatlarını geleceğe uğurladı.

Efsanenin Çocuklarına Muhteşem Mezuniyet Töreni Web
TV

Eğitim   A+a-

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu’nun en başarılı öğretmenlerinden Fahri Arpay, okulundaki 4’ncü mezuniyet töreniyle evlatlarını geleceğe uğurladı.
 
Beyaz Saray Restoran’da gerçekleşen mezuniyet yemeğinde öğrenci ve veliler kadar heyecanlı olduğu gözlenen duayen eğitimci Fahri Arpay, öğrencileri ve velilerinin sevgi seli ve alkışları arasında duygulu anlar yaşadı.
Sınıf Anneleri Ebru Güven ile Senem Kara, Okul Müdürü Ceyhun Memiş’le birlikte başarılı eğitimci Fahri Arpay’a emeklerinden dolayı plaket takdim ederek teşekkür ettiler.
 
Her mezuniyet töreninde duygusal anlar yaşatan Fahri Arpay’ın eğitimcilikteki başarısı ise tüm eğitim camiası ve veliler arasında dilden dile dolaşıyor.
Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Ceyhun Memiş’in de katıldığı mezuniyet programı oldukça renkli görüntülere sahne oldu.
Daha dün gibi birinci sınıfta aldığı çocuklarının mezuniyetine bir kez daha tanık olan Fahri Arpay, yaptığı duygu yüklü konuşmada öğrencilerine eğitim yaşamlarıyla ilgili yol haritasını verdi.
Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Ceyhun Memiş de yaptığı konuşmada, Sınıf Öğretmeni Fahri Arpay’ı ve öğrencilerini tebrik ederek, ileriki eğitim hayatlarında başarılar diledi ve tüm velilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
 
Öğrencilerin, sınıf annesi Ebru Güven yönetiminde sunduğu keman ve gitar dinletileri, dans gösterileri çok beğenildi.
Müzik Öğretmenleri Arhan Raşa ile Belgin Altıparmakoğlu, çocuklara müzik dinletilerine eşlik ettiler.
Her sunumlarında birbirinden harika performans sergileyen küçük mezunlar, sıra kep atma merasimine gelince coşkuyu ikiye katladılar.
Sınıf Öğretmeni Fahri Arpay, Sınıf Anneleri Ebru Güven ile Senem Kara’nın da kep ve cüppe giydikleri kep atma anlarında öğrenci ve velilerin coşkusu bir başkaydı.
Kep atma anlarının ardından çılgınlar gibi dans eden küçük mezunları bekleyen pasta kesim sürprizi bir başka güzel oldu.
Tüm öğrenci ve veliler, Sınıf Öğretmeni Fahri Arpay’la mezuniyet hatırası fotoğraflarını çektirerek teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efsanenin Çocuklarına Muhteşem Mezuniyet Töreni  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet