Skip Navigation Links

Arsuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Muhteşem Sergi

Arsuz Halk Eğitimi Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde Arsuz belediyesine ait kamp alanında muhteşem bir sergi açılışına sa

Arsuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Muhteşem Sergi

Arsuz   A+a-

Arsuz Halk Eğitimi Merkezi  Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde Arsuz belediyesine ait  kamp alanında muhteşem bir sergi açılışına sahne oldu.
Serginin açılışına Arsuz kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz belediye Başkan vekili Mehmet Cevat Aydemir, Emniyet Müdürü Hasan Gün,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve diğer daire amirlerinin de iştirak ettiği öğrenme şenliğinin açılış konuşmasını Arsuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muammer Onay yaptı. Onay konuşmasında. “Halk Eğitimi Merkezlerinin toplumumuz için önemini anlattı. Arsuz ilçemizde mahallelerde açılan kurslar sayesinde kurslara erişim imkanının sağlandığını belirten ONAY, Mahalle Muhtarları, STK’lar, Arsuz belediyesi, Büyükşehir Belediyesine de katkılarından dolayı teşekkür etti.” El emeği, göz nuru ürünlerin bir kısmı da vatandaşlarca satın alındı. Arsuz Halk Eğitimi Merkezi halk oyunları ekibinin de gösteri yaptığı etkinlikte yiyecek ve içecek hizmetleri alanında faaliyet gösteren usta öğreticilerin hazırladığı ikramlıklarının yanı sıra tavuklu pilav ve ayran ikramı yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet