Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Halk Eğitim’den Gurur ve Emek Dolu Sergi

İskenderun Halk Eğitim Merkezi ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında sergi açılışı gerçekleşti.

Halk Eğitim’den Gurur ve Emek Dolu Sergi Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

Yıl boyu kursiyerlerin hem öğrenip hem de emek vererek yaptıkları çalışmalardan oluşan sergide, el emeği göznuru süs eşyaları, takılar, seramik çalışmalar, giyim, tablolar ve daha bir çok çalışma yer aldı.
Halk Eğitim Merkezi’nin gururla sergilediği çalışmalar, sergiye katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından çok beğenildi.
Halk Eğitim Merkezi’nin çalışkan ve üretken Müdürü Bekir Durur, her şart ve koşulda üreten öğrencilerinin emeklerinin sergisini gezerken gurur ve mutluluk yaşadı.
 
 
İskenderun Anıt Alanında ve İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına İskenderun Kaymakamı Polat Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan katıldı .
Yoğun katılımın olduğu geniş çaplı sergi de Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur diğer resmi kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaptıklarını belirtti.
İskenderun Kaymakamı Polat Kara ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, açılış kurdelesi kesiminin ardından tek tek stantları gezerek el emeği ürünler hakkında bilgiler aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Halk Eğitim’den Gurur ve Emek Dolu Sergi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş