Skip Navigation Links

Ve Payas Resmen İlçe Oldu

Emeği geçen herkese teşekkürler.. Payas’ın ilçe olması için katkı sunan herkese sonsuz teşekkür eden Payaslılar’ın 8 Kasım Bayramı kutlu o

Gündem   A+a-


 
Emeği geçen herkese teşekkürler.. Payas’ın ilçe olması için katkı sunan herkese sonsuz teşekkür eden Payaslılar’ın 8 Kasım Bayramı kutlu olsun..
Ve Payas Resmen İlçe Oldu..
Hatay’la birlikte 13 ilin büyükşehir statüsüne alınması için TBMM’nde görüşülen yasanın kabul edilmesi Payaslılar için tarihi önem taşıyordu. Payas’ın ilçe olması anlamına gelen TBMM’ndeki oylama gece geç saatlere kadar televizyonlardan takip edilirken, genel kurulu Ankara’da takip eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve beraberindekiler yapılan oylama anına kadar nefeslerini tuttular.
Sabaha karşı alınan olumlu sonuç sonrası Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’la birlikte tüm Payaslılar’ı büyük bir mutluluk sardı.
Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı’nın ardından üçüncü bayram coşkusunu yaşayan Payaslılar için yeni dönem bu şekilde başlamış oldu.
Payaslılar, siyasi parti, din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin gerçekleştirdikleri birlik ve beraberlik ruhunun zaferini kazanmanın mutluluğunu, liderleri Efsane Belediye Başkanı Bekir Altan’la birlikte paylaşıyorlar.
 
 
 


Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet