Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Balık Dedektifleri Arsuz’da Yarıştı …

5 Haziran’da düzenlenen Arsuz Balık Tutma Yarışları Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

 Balık Dedektifleri Arsuz’da Yarıştı …

Spor   A+a-

 Hatay Valiliği, Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi ve İMEAK DTO İskenderun Şubesi’nin katkılarıyla düzenlenen balık tutma yarışmasında yarışmacılar iki gün boyunca İskenderun Körfezinde balık tuttular.
Akdeniz ve Ege kıyılarında çok popüler olan en büyük balığı yakalama ve bırakma gibi puan kategorilerinin olduğu yarışmada, yakalanan her balığın puanı olduğu gibi, yakalayıp bırakılan her değerli balığın da puanı ilave olarak yarışmacının hanesine yazılıyor.
Yakalanan balığın yeniden Akdeniz’in serin sularına bırakılması ise, balık meralarını diri tutmak, populasyonu çoğaltmak amacıyla ayrı bir önem taşıyor.
Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İl Tarım Müdürü Ergün Çolakoğlu, İMEAK DTO İskenderun Şubesi Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati ve Yönetim Kurulu Üyesi Özhan Akgünlü’nün de katıldığı ödül töreninde yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.
TV 8,5’ta yayınlanan Balık Dedektifi programının yapımcı ve sunucusu Derya Yolyapan katkılarından dolayı yarışmanın sponsorlarına plaketlerini verirken İMEAK DTO İskenderun Şubesi adına plaketi Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati aldı.
 
Yarışmada birincilik ödülünü alan genç işadamı Haşim İnan ve Türkiye’de Balıkçılık camiasının sevilen isimlerinden Şükrü Soybay, tekne ve balık malzemesi ödülü değerinde nakdi yardımı Lösev’e bağış olarak yaptılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar