Skip Navigation Links

Dörtyol’da Avukat Yemini

Dörtyol’da İlk Defa Yemin Töreni Yapıldı Avukatlık Ruhsatı Verildi

Gündem   A+a-

 
Dörtyol’da İlk Defa Yemin Töreni Yapıldı Avukatlık Ruhsatı Verildi
 
Stajerlikleri Kalkan Avukat Seçil Günaydın İle Avukat Emre Arık Önceki Gün Dörtyol Adliye Sarayında Hatay Baro Başkanı
Av. A. Sinan Akgöl’ün De Katıldığı Bir Törenle
Yemin Etti Ve Avukatlık Ruhsatlarını Aldı.
Törene Dörtyol’daki Avukatların Hemen Hemen Hepsi Katıldı.
 
Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerle bir dönem daha Hatay Baro Başkanlığını yürütme hakkı kazanan Av. A. Sinan Akgöl’ün de katıldığı törende Dörtyol tarihinde görülmemiş bir ilk yaşandı ve ilçemizde ilk defa avukatlar yemin ederek ruhsatnamelerini Dörtyol’da aldı. Bölgemizin genç ve başarılı Avukatlarından Av. Seçil Günaydın ve Av. Emre Arık’ın yemin törenleri Dörtyol’da yapıldı.
Bugüne kadar il merkezinde yapılmakta olan bu törene Hatay Baro Başkanı Av. A. Sinan Akgöl, Hatay barosu yönetim kurulu Üyeleri Av. Musa İlhan, Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Avukat Abdullah Arıcan, Av. Müslüm Kızıl, Dörtyol Adliyesinde görev yapmakta olan Hakim ve Savcılar ile Dörtyol’da görev yapan tüm avukatlar ve genç avukatların aileleri ile sevenleri katıldı.
Hatay Baro Başkanı Sinan Akgöl tören öncesinde bir konuşma yaparak genç avukatlara başarı diledi ve geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan seçimlerde kongreye iştirak eden tüm avukatlara teşekkür etti.
Mali Müşavir Ali Rıza Günaydın ile Ayla Günaydın’ın kızları olan Avukat Seçil Günaydın Süleyman Demirel Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı ve bu okulu iyi bir dereceyle tamamlayarak avukatlık mesleğine ilk adımını attı.
Üniversite eğitimini tamamlayan Av. Seçil Günaydın daha sonra İngiltere’de Dil ve mesleki eğitimini geliştirdi. Stajyerlik eğitimini staj kurulu başkanı olan Av. Müslüm Kızıl ve eski baro başkan yardımcısı olan Av Fırat Bayındır’ın yanında tamamlayarak mesleğe ilk adımlarını attı.
Ticaret ve vergi hukuku alanlarında uzmanlaşmak isteyen Avukat Seçil Günaydın Çaylı Caddesi Soylu Çaykur üzerinde kurduğu Avukatlık bürosunda hemşerilerimize hizmet vermeye başladı.
Zekeriya Arık’ın oğlu olan Avukat Emre Arık ise ilk ve ortaöğretimini Dörtyol’da yapmış, Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden başarı ile mezun olarak Avukatlık Stajını sırasıyla Hatay Barosu ve Dörtyol’da faaliyet gösteren İDEAL hukuk bürosunda tamamlamıştır.
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet