Skip Navigation Links

Gündel, Tüm Öğrencileri Yaz Kurslarına Davet Etti

Okulların kapanmasına az bir süre kala, İskenderun İlçe Spor Müdürlüğü Merkezinde, her spor branşında yaz kursları başladı.

Gündel, Tüm Öğrencileri Yaz Kurslarına Davet Etti

Spor   A+a-

 Okulların kapanmasına az bir süre kala, İskenderun İlçe Spor Müdürlüğü Merkezinde, her spor branşında yaz kursları başladı.
 
Yıl boyu kursların devam ettiği İlçe Spor Müdürlüğü bünyesindeki kapalı spor salonlarında öğrencilerin tatile girmesiyle yoğunluk da artmaya başlıyor.
 
Hemen her branşta kurslar açacaklarını belirten İskenderun İlçe Spor Müdürü Ali Ferit Gündel, ülke genelinde uygulanan ‘yetenek taraması’nın başladığını ve 17 Haziran’a kadar devam edeceğini söyledi.
 
Müdür Gündel, “Yaz kursları öncesinde şuan devam Bakanımızın her fırsatta, her programda çıkıp tanıtımını yaptığı ‘yetenek taraması’ programımız sürüyor. 17 Haziran’a kadar bütün antrenörlerimiz Hatay genelinde yetenek taraması programıyla çocuklarımızı seçiyor. Okulların kapandığı güne kadar bu seçmeleri yapacağız. Ayın 17'sinden sonra da spor okullarına geçiş yapacağız” dedi.
 
 
İskenderun ilçe Spor Müdürlüğü olarak Kapalı spor salonu, Sakarya Mahallesi'ndeki kapalı spor salonu, aynı zamanda futbol sahaları, yan sahaların aktif şekilde programlı her branştan antremanların devam ettiğini ifade eden Gündel, "Bunun yanında, Milli Eğitimle ve Belediyeyle yazışmalarımızı yaptık, bütün okullarımızın kapalı spor salonlarını, açık sahalarını, futbol, basketbol sahalarını kullanacağız ve bütün branşlarda yoğun bir şekilde yaz spor okulları yapacağız. 5 yaşından 18 yaşına kadar bütün gençlerimizi, çocuklarımızı yaz sezonu boyunca tüm branşlardan yararlandıracağız. Çocuklarımız da yaz sezonunda güzel bir şekilde spor yapar, aynı zamanda biz sadece çocuklara faaliyet yaptırma açısından düşünmüyoruz. Yaz boyunca çocuklarımız arasında seçme de yapıyoruz. Yetenek taramasının yanında biz de kursiyerlerimiz arasından yetenekli çocuklarımızı seçiyoruz devam etmek isteyenleri kış sezonunda da devam ettiriyoruz.
Özellikle velilere seslenmek istiyorum, çocuklarını bu faaliyetlere katmasını, yönlendirmesini istiyoruz. Kayıtlar haftaya başlıyor. Şu an bütün binalarımızda kayıt formları bulunmakta hatta bazı okullara da göndereceğiz kayıt formlarımızı, belediyemize de göndereceğiz. Oradan kayıt formlarını alıp doldurup bize getirirlerse çok daha çabuk ulaşırız kendilerine. Yaş gruplarına göre günlerini saatlerini ayarlayacağız, ona göre çocuklarımızı faydalandıracağız kurslarımızdan. Çok fazla branşımız var, bireysel anlamda judo, tekvando, karate, kick boks, muay thai, güreş gibi branşlarımız bunun yanında basketbol, voleybol, badminton, futbol, okçuluk, hentbol, jimnastik, kort tenisi, masa tenisi gibi bütün branşlarda kurslarımızı açacağız. Hepsinde yoğun bir katılım oluyor, biz daha da yoğun bir katılım bekliyoruz bu sene okullarımızı salonlarından da faydalandıracağımız için. Antrenörlerimizi her yere göndereceğiz, bütün branşlarda kurslarımızı açacağız yoğun bir şekilde” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet