Skip Navigation Links

İGC’den Siyasi Partilere İade-i Ziyaretler Sürüyor

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Siyasi parti ilçe teşkilatlarına iadeyi ziyaretlerine devam etti.

İGC’den Siyasi Partilere İade-i Ziyaretler Sürüyor

Gündem   A+a-

Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, günün ilk ziyaretini Deva partisi İlçe Başkanı Güven Gündüz ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdiler.
Yapılan ziyaretin iadeyi ziyaret olduğunu belirten Cemiyet Başkanı Diyap Atar, göreve geldiğimiz günden sonra bizleri ziyarete gelen siyasi partilerimize teşekkür ziyaretlerimizi yapıyoruz sizlere de bu konuda çok teşekkür ederim dedi.
Deva partisi ilçe Başkanı Güven Gündüz, gazeteciler cemiyeti yönetiminin bizleri ziyaret etmesinden dolayı son derece mutluyuz. Sizler bizlerin sesi ve kulağısınız dedi.
İskenderun Gazeteciler cemiyeti yönetimi ise günün ikinci ziyaretini Gelecek Parti ilçe yönetimine gerçekleştirdi.
Yapılan ziyarette gazeteciler Başkan Mehmet Yılmaz ve kadın kolları başkanı Meryem Mavi karşıladı.
Yapılan ziyarette kısa bir konuşma yapan Cemiyet başkanı Diyap Atar, siyasi partiler ülkemizin demokrasideki en büyük gücüdür. Bu konuda çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.
Gelecek Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ise, yapılan ziyaretten son derece mutlu oldum. Yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ediyorum. Bizler de gerçek gazeteciler yapan insanlara ciddi saygı gösteriyoruz. Gazetecilik mesleğini yapan insanlar bizler için değerledir çünkü onlar bu ülkenin gerçeklerini yazmaya devam ediyor dedi.
Kadın kolları başkanı Meryem Mavi ise, gazeteciler mesleği bizler için çok önemlidir. Bizler parti olarak gazetecilerimize ciddi değer veriyoruz dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet