Skip Navigation Links

TOSÇELİK HEP ZİRVEDE!

‘Anadolu 500’ listesinin toplamda sekiz, art arda beşinci kez lideri, Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. oldu.

TOSÇELİK HEP ZİRVEDE!

Ekonomi   A+a-

 Ekonomist Dergisi ve Türk Ekonomi Bankası iş birliğiyle bu yıl 18. kez düzenlenen ‘Anadolu 500’ listesinin toplamda sekiz, art arda beşinci kez lideri, Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. oldu.
 
Tosçelik, Anadolu 500’ün 12 yıllık tarihinde en çok birincilik alan şirket olarak rekor kırarken, bu başarının arkasındaki isim olan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Türkiye’nin global demir çelik üreticisi olarak üç kıtada 15 bini aşkın çalışanla hizmet verdiklerini belirtti.
 
‘70 YILLIK İSTİKRARIMIZIN VE EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI GÖRMEK BİZİ MOTİVE EDİYOR’
Fuat Tosyalı, “Ekonomist Dergisi’nin düzenlediği Anadolu 500 Araştırmasında Anadolu’nun En Büyük 5 Şirketi kategorisinde bu yıl da 1.’lik ödülüne layık görüldüğümüz için çok mutluyuz. Holding şirketlerimizden Tosçelik ile üst üste 8 yıldır zirvedeyiz. Diğer şirketlerimiz de listede her yıl üst sıralarda yer alıyor. 70 yıllık istikrarımızın ve emeğimizin karşılığını böyle platformlarda görmek, şahsımı ve birlikte omuz omuza emek verdiğimiz 15 bin kişilik büyük Tosyalı Ailesini ayrıca motive ediyor. 1952’de küçük bir dükkanda soba ve boru imalatıyla başlayan hikayemiz aslında tam bir Anadolu başarı hikayesidir.
 
Bu topraklardan aldığımız feyizle dünyanın dört bir yanına Tosyalı ve Türkiye markasını taşıdık. Dünya devleriyle ortak yatırımlar gerçekleştirdik ve ülkemizden aldığımız cesaretle burada edindiğimiz görgüyle ve bilgiyle Cezayir’den Senegal’e, Angola’ya uzanan geniş bir coğrafyada yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Tosyalı Holding olarak üç ayrı kıtada 30 üretim tesisine ulaşmış durumdayız. Dünya demir çelik devleri arasında yer alıyorsak, bunu Anadolu’nun ve topluluğumuzun kadim değerleri olan azim, sabır ve cesaretimize borçlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Tosyalı grubu olarak köklerimizden aldığımız güçle ve her zaman işimizi en doğru şekilde ve layıkıyla yapma bilinciyle, çok daha iyisini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Layık görüldüğümüz bu ödül için emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu araştırmada yer alan tüm şirketlerimizi tebrik ediyorum ve herkesi muhabbetle selamlıyorum” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet