Skip Navigation Links

ALKIŞLAR ‘ÜRETİM’E BÜYÜK KATKI SUNAN TÜM SANAYİCİLERİMİZE!

Anadolu 500 araştırmasında Anadolu’nun En Büyük 5 Şirketi kategorisinde bu yıl da Tosçelik 1’incilik ödülüne layık görüldü.

ALKIŞLAR ‘ÜRETİM’E BÜYÜK KATKI SUNAN TÜM SANAYİCİLERİMİZE!

Ekonomi   A+a-

 Ekonomist Dergisi’nin düzenlediği Anadolu 500 araştırmasında Anadolu’nun En Büyük 5 Şirketi kategorisinde bu yıl da Tosçelik 1’incilik ödülüne layık görüldü. Ayrıca, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Araştırması verilerine göre Tosyalı Holding, dört şirketi ilk beş yüz içerisinde Hatay’ın 13 firması arasına girerken, Tosçelik sıralamada 14. Sıraya yükseldi.
 
Başarı merdivenlerini emin adımlarla tırmanan, Tosyalı Toyo Çelik A.Ş., 40’ıncı sırada yer alırken, Tosyalı Filmaşin İnşaat ve demir üretim San. A.Ş. 98., Tosyalı Demirçelik San. A.Ş., 129. sırada boy gösterdi.
 
İSDEMİR İLK BEŞTE
İSO’nun oda kayıtlarına dayanarak hazırladığı Türkiye’nin büyük beş yüz şirketi arasında İskenderun Demirçelik Fabrikaları, beşinci sırada yer aldı.
32’inci sırada MMK Metalürji San. Tic. Ve Liman İşletmeciliği,
51’inci Baştuğ Metalurji,
55’inci Atakaş Çelik San. Tic. A.Ş.,
58’inci Yazıcı Demirçelik San. A.Ş.,
70’inci Koç Metalurji A.Ş.,
72’inci Ekinciler Demir Çelik A.Ş.,
225’inci Net Haddecilik sanayi ve Tic. Ltd. Şti.,
346’ncı sırada ise Tufan Demirçelik Sanayi Tic. A.Ş. ilk 500 deki yerlerini gururla aldılar.
 
İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye ekonomisinin geçen yıl dünya genelinin çok üzerinde gerçekleşen yüzde 11’lik büyüme ile son 10 yılın en güçlü performansını sergilediğini, İSO 500’ün ihracat rakamlarında da görüleceği üzere bunun özellikle dış talepteki artıştan kaynaklandığına dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet