Skip Navigation Links

İskenderunspor'dan Vefa Örneği Kupa Efsane Başkan Makzume'nin Elinde

İskenderunspor’un unutulmaz başkanlarından Raymond Makzume Yıllar sonra iskenderunspor’un kupasını ve formasını aldı.

İskenderunspor'dan Vefa Örneği  Kupa Efsane Başkan Makzume'nin Elinde

Spor   A+a-

Gelecek sezon kentimizi 2. Ligde temsil edecek olan İskenderunspor şampiyonluk kupasını, ismi hala dillerde olan Raymond Makzume’ye Kulüp Başkanı Hakan Bolat tarafından getirildi.
Dönemin unutulmaz Kaptanı Levent Yılmaz ve Ticaret odası Yönetim kurulu üyesi Muhsin Yeter ile birlikte kupa ve futbolcuların imzaladığı formayı Makzume’ye hediye edildi.
Uzun yıllar sonra ilk kez haber ekibimiz aracılığı ile İskenderunspor’da yaşadığı dönemi anlatan Raymond Makzume, İskenderunspor benim ömrümün büyük bölümünde hep vardı. Levent Yılmaz gibi futbolcular olmasaydı o yıllarda ki başarılara ulaşamazdık. Biz Bugün iskenderunspor gibi ligden lige çıkamadık ama unutulmayan bir sezen türkiye’ye damgasını vurmuştu o yıl 1. Lige çıkmayı çok istiyorduk ama malesef mümkün olmamıştı. Ama şunu söylemeliyim ki çok yorucu bir görev bu işe kendini adayan Hakan Bolat Başkanı tebrik ediyorum dedi.
İskenderunspor kulüp Başkanı Hakan Bolat İse biz iskenderunspor’u sizlerin sayesinde sevdik.Çocukluğumda yaşadığımız o heyacan bugün bizlere bunları yaptırdı dedi.
İskenderunspor’un unutulmaz başkanlarından Raymond Makzume ise İskenderunspor kulüp Başkanı Hakan Bolat’a turuncu kordunlu mava bir saat hediye etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet