Skip Navigation Links

Hatay’dan Türkiye’ye Nesilden Nesile Kurtoğlu Lezzeti

Dünya Mutfağında bir Belen Markası Kurtoğlu

Hatay’dan Türkiye’ye Nesilden Nesile Kurtoğlu Lezzeti

Belen   A+a-

 Hatay’ın gastronomideki en önemli reklam markalarından birisi olan Belen Kurtoğlu Restoran, ikinci kuşak sahipleri Gazi ve Cabbar Kurtoğlu ile gurur dolu lezzetler sunmaya devam ediyor.
Önce Türkiye’ye ve ardından da Dünya’nın bir çok ülkesine Belen Kuşbaşı- Kıyma tavayı tanıtan ve sevdiren Kurtoğlu Restoran, farklı bir meslek gruplarında da olsalar üçüncü nesil Kurtoğlu gençleri de markayı gelecek nesillere aktarmak için çalışıyor.
Meslek dallarında birbirinden başarılı isimler İnşaat Mühendisleri Süleyman ve Ali Kurtoğlu ile ailenin diğer bireyleri de Kurtoğlu markasının gelecek nesillere aktarılması için elinden gelenin fazlasını yapıyor.
1950 yılından bu yana Belen’de hizmet veren Kurtoğlu Restoran’ın amcaoğlu ortaklar Gazi ve Cabbar Kurtoğlu, babalarından devraldıkları bu önemli markayı daha iyi yerlere getirdikleri için gururlular.
Hatay’ın gastronomi alanında Dünya mutfağı içerisinde önemli bir yere kavuşmasında uzun yıllar öncesinden Belen Kurtoğlu Kuşbaşı ve Kıyma Tava lezzetini gastronomi litaratürüne yazdıran Kurtoğlu ailesi, lezzeti sınırları aşan mezeleri ve ızgara çeşitleriyle de Türkiye’de ve uluslararası arenada yemek kültürünün önemli bir parçası olmaya devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet