Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Joker Kafe’de Halil Sezai İle İsyan Bir Başka Güzel Oldu

Halil Sezai, Joker Kafe Vip İskenderun Performans sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Joker Kafe’de Halil Sezai İle İsyan Bir Başka Güzel Oldu Web
TV

Magazin   A+a-

Dillere pelesenk olan şarkılarını söyleyen Halil Sezai, verdiği mesajlarla da büyük alkış topladı.
Aşık Veysel’in ‘dost dost diye nicesine sarıldım’ türküsünü söylerken ara veren Halil Sezai, Türkiye’de din, dil, ırk ayrımı oyunlarının tutmadığını ve tutmayacağını belirterek, ‘biz birlikte güzeliz’ mesajıyla büyük alkış topladı.
Joker Kafe Vip’in yaz dönemi ikinci konserinde sevenlerine unutulmaz bir konser sunan Halil Sezai, apartmanların balkonlarından konseri izleyen vatandaşlara da, ‘Bedava konser oh ne güzel’ diyerek de espriyi yaptı.
İzleyenlerin şarkılara eşlik ettiği Halil Sezai konserinde, sıra İsyan’ı söylemeye gelince tüm Joker Kafe Vip koro halinde şarkıya eşlik etti.
Genç İşletmeci Sedat Demirbilek, Joker Kafe Vip İskenderun’da başarılı iki konserin ardından, 24 Haziran Cuma günü Arsuz Joker’de Rap Müziğin sevilen ismi Velet’in sahne alacağının müjdesini verdi.
Sedat Demirbilek, konser dizilerinde her konuda yardımcı olan, sanatseverlerin huzur ve güven ortamında konserleri izlemesi için her türlü tedbiri alan İskenderun Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimi ekiplerine Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve Asayiş Büro Amiri Komiser Yunus Demir’e teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Joker Kafe’de Halil Sezai İle İsyan Bir Başka Güzel Oldu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar