Skip Navigation Links

SERDAR’A BİSİKLET SÜRPRİZİ

Serdar Öztürk, Milletvekili Özel’in yardımıyla Antalya’da yapılan ameliyatlarının ardından evine dönerek eğitimine devam ediyor.

SERDAR’A BİSİKLET SÜRPRİZİ

Arsuz   A+a-

 Geçtiğimiz Nisan ayında Pirinçlik mahallesinde bisiklet sürdüğü sırada kaza yapan ve yanağından ağır yaralanan 9 yaşındaki Serdar Öztürk, Milletvekili Abdulkadir Özel’in yardımıyla Antalya’da yapılan başarılı ameliyatlarının ardından evine dönerek eğitimine devam ediyor.
 
Kaza sırasında ve sonrasında aileyi yalnız bırakmayan AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve pirinçlik mahallesi temsilcisi Sami Güler ile birlikte Serdar Öztürk’ü ve ailesini tekrar ziyaret etti.
Ziyarette bisiklet sürprizi de yaşandı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Serdar Öztürk’ü bisiklet ve kask da hediye etti.
 
Sürpriz karşısında heyecanlanan Serdar, büyük bir mutluluk yaşarken, kaskı ve dizlikleri ise Milletvekili özel taktı. Bundan sonra kurallara uygun bisiklet süreceğini belirten Serdar Öztürk, kendisine bisiklet hediye eden Belediye Başkanı Tosyalı ve Milletvekili Özel’e teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet