Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

EĞİTİM SEVDALISI RECEP ATAKAŞ!

Recep Atakaş ve beraberindeki heyetle birlikte Kırıkhan Naim Atakaş Anadolu Lisesi ile Kırıkhan Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

EĞİTİM SEVDALISI RECEP ATAKAŞ!

Eğitim   A+a-

 Hatay Valisi Rahmi Doğan, eğitim sevdalısı hayırsever iş insanı Recep Atakaş ve beraberindeki heyetle birlikte Kırıkhan Naim Atakaş Anadolu Lisesi ile Kırıkhan Fen Lisesi’ni ziyaret etti.
Kırıkhan’da bulunan Kırıkhan Naim Atakaş Anadolu Lisesi ile Kırıkhan Fen Lisesi’ni ziyaret eden Vali Doğan, hayırsever iş insanı Recep Atakaş tarafından yaptırılması planlanan eğitim yatırımlarına dair okul alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
İncelemelerde Vali Doğan’a, hayırsever iş insanı Recep Atakaş, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Çerko ve ilgili yetkililer eşlik etti.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
iSHAK YAHYA 27 Mayıs 2022 Cuma
Sayın Recep bey , öncelikle eğitim camiasına ve toplumun faydalarına yaptığınız yardımlardan dolayı ne teşekkür ederiz. Sizden bir ricamız vardı. 8.gün haber olarak vesile olursanız çok mutlu oluruz. İskenderun Meydan mahallesinde ne ortaokul nede lise olmadığından mahalleli çocukların maddi imkanları kısıtlı olduğundan servis ücretini çoğu veremiyor, yaya olarak gitmek zorunda kalıyorlar, kışın soğuk, yağmur, yazın sıcakta gidip gelmek zor oluyor.zorluk
son gelişmeler
öne çıkanlar