Skip Navigation Links

Günışığı’ndan Geleceğe Kanat Çırptılar

Arsuz Günışığı Koleji 2021-2022 eğitim öğretim yılı geleneksel mezuniyet törenini okul bahçesinde velilerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Günışığı’ndan Geleceğe Kanat Çırptılar  Web
TV

Eğitim   A+a-

Öğrencilerden gelen alkış toplayan hareketlerin damgasını vurduğu mezuniyet töreninde, bazı öğrenciler ‘Bizi 3 harfliler bitirdi; AYT-TYT-AŞK’, ‘Bekle bizi geliyoruz A101 ŞOK BİM, Gökpınar Group Market’, ‘Ben neyim? Ben bir öğrenci miyim? Ben, hiçliğin ortasında YKS çalışan biri miyim? Ben de Üni’li Olacak mıyım?’, ‘Ne okuduk be!’, Açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime And İçerim!’ yazılı dövizlerle tören alanına çıktılar.
Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) mezuniyet törenlerine damgasını vuran siyasi mesajlar kadar olmasa da, günümüz ekonomik şartları ile işsizlik gerçeğine dikkat çekilen dövizlerde verilen mesajlar büyük alkış aldı.
Mezunların heyecanını yaşamak için törene katılanlar arasında oğlu Cemdeniz Soydaş yanında olan başarılı eğitimci Arsuz Pıtırcık Kreş sahibi Cemile Bayram Soydaş da bulundu.
Mezuniyet töreninde tek tek sahneye davet edilen mezunlar, mezuniyet belgelerini kurucu ortaklar Sercan Gökpınar, Özkan Sinan Gökpınar ve Gürcan Gökpınar başta olmak üzere, idareciler ve öğretmenlerinin elinden aldılar.
Törende en duygusal anlarda biri de, kurucu ortaklar Özkan Sinan Gökpınar ile Gürcan Gökpınar’ın babaları Günışığı Koleji Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Edip Gökpınar’ın, torunu Yağmur Gökpınar’a mezuniyet belgesini verdiği anlar oldu.
Yağmur Gökpınar, dedesi Edip Gökpınar’ın elinden mezuniyet belgesini alırken oldukça gururlu, duygulu ve heyecanlıydı.
Törende yaptığı konuşmayla mezunlara duygusal anlar yaşatan Kurucu Ortaklardan Sercan Gökpınar, Günışığı Koleji ile hayallerini gerçekleştirdiklerini belirtirken, mezunlara da ‘Sıra Sizde!’ diyerek hayallerinin peşinden koşmaları gerektiği mesajını verdi.
Sercan Gökpınar konuşmasının devamında şöyle dedi;
Günışığı koleji bizim hayalimizdi. Kurucu ortaklarımızla beraber bu hayalimizi gerçekleştirdik.
İşte bu hayalin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan mimarlarımız, aile büyüklerimiz hemen karşımdalar onlara şükranlarımızı sunuyorum. Şimdi Sıra Öğrencilerimizde! İnsan hayatında birçok an yaşar. Bunların bir kısmı acılarla, bir kısmı sevinçle, bir kısmı umutla, bir kısmı hüzünle doludur. Yaşanan bu anların birçoğu hafızamızda kalmaz. Hatta birçoğunu unutmak için çalışırız. Değişmeyen, unutulmayan ve herkesin hatırasında dün gibi hatırlanan an ise özel anlardır. İşte bugün böyle bir özel an için toplandık. Bu özel anın bütün pozitif enerjisinin hayat boyunca üzerinizde olmasını diliyorum.”
Kurucu Ortaklardan Gürcan Gökpınar ile Özkan Sinan Gökpınar da, yaptıkları selamlama konuşmasıyla mezunlara hayat dolu başarı dileklerini ilettiler.
Günışığı Koleji’nin başarılı öğrencilerinden Bedensel engelli Ulaş Ali Mutlu da tekerlekli sandalyesinde velileri ve arkadaşlarını selamlarken oldukça gururlu ve mutluydu.
Okul birincisi Büşra Reyhani, bayrağı yine bölüm birincisi Cemrenur Çolakoğlu’na devrettikten sonra mezun arkadaşlarının duygularını aktaran etkili bir konuşma yaptı.
Okul birincisi Büşra Reyhani’nin mezuniyet belgesini amcası Akçalı Mahallesi Aile Hekimi Dr Mahmut Reyhani ile Kurucu Ortaklardan Gürcan Gökpınar birlikte verdiler.
Mezuniyet belgesini alan Büşra Reyhani, okul mezuniyet kütüğüne isminin yazılı olduğu plakaya çakarken oldukça mutlu, gururlu ve heyecanlıydı.
Mezuniyet töreninin sonuna doğru Onuncu Yıl Marşı eşliğinde önce dileklerin yazılı olduğu balonlar gerçekleşmesi dilekleriyle gökyüzüne gönderildi ve ardından 10’dan geriye sayılarak kepler havaya atıldı.
Keplerin havaya atılmasının ardından mezunlar birbirlerine sarılarak tebrik ettiler, başarı dileklerinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Günışığı’ndan Geleceğe Kanat Çırptılar   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet