Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’de MURAT KAPLAN İLE GENÇLERİN BULUŞMASI

Araştırmacı Yazar, Bilim İnsanı Murat Kaplan, yoğun İskenderun programında büyük ilgi görmeye devam ediyor.

İSTE’de MURAT KAPLAN İLE GENÇLERİN BULUŞMASI

Eğitim   A+a-

Uzmanlık alanı olan “Beden dili” konusu her katıldığı toplantıda büyük ilgi gören bilim insanı Murat Kaplan, İTSO’da geçtiğimiz cumartesi günü verdiği konferansta katılımcıları bu konuda bilgilendirmişti.
İSTE’li ÖĞRENCİLERE BEDEN DİLİNİ ANLATTI
Kentimizin saygın iş insanı ve kitaplarıyla ilgi gören Seval Kirmit Yazar’ın gayretleri ile hazırladığı başarılı organizasyonlar sonucu Kaplan hoca pazartesi günü programında ilk olarak İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’de üniversiteli öğrencileri ile bilgi ve birikimlerini paylaştı.
Kalabalık genç gruba beden dilinin insan yaşantısındaki önemini anlatan Antalya Bilim Üniversitesi’nden Araştırmacı Yazar, Bilim İnsanı Murat Kaplan, “Siz gençler ile burada birlikte olmak çok güzel. Geleceğinize yön verirken beden dili konusunda alacağınız bilgilerin yararlı olmasını diliyorum. Çünkü beden dilini sağlıklı ve doğru bir şekilde kullanmak insanın hayattaki başarısına etki eden önemli bir unsurdur. Kişinin kendine olan özgüveni ile doğrudan alakalıdır. Bu nedenle beynimizden başlayıp tüm vücudumuza yansıyan duruşumuzun görseli özellikle genç yaşlardan edinilmesi gereken önemli bir alışkanlık olmalıdır” dedi.
Kaplan’ın gençler ile buluşması keyifli anların yaşanmasına neden oldu. Gençler de bu buluşmadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.
SEVAL KİRMİT YAZAR GENÇLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Kentimiz iş insanı Seval Kirmit Yazar buluşmayı gerçekleştiren İSTE yöneticileri ve katılım gösteren gençlere teşekkür etti.
Daha önce gençler ile bir çok kez çıkardığı kitapların tanıtımı ve sosyolojik sohbetler için bir araya gelen Yazar, Murat Kaplan hocanın kentimizde katıldığı organizasyonlarda büyük ilgi gördüğünü ifade ederek kendisine de ayrıca teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş