Skip Navigation Links

Hatay Erzurumlular Derneği'nden Kırıkhan'da Büyük Buluşma

Hatay Erzurumlular Derneği, Kırkhan'da festival havasında geçen bir gece düzenledi.

Hatay Erzurumlular Derneği'nden Kırıkhan'da Büyük Buluşma

Gündem   A+a-

Düzenlenen geceye bir çok sayıda Erzurumlunun yanı sıra yöre halkı ve Hatay'ın bir çok ilçesinden vatandaşlar katıldı. 2 bin kişilik tavuk döner, dana döner ve çağ kebabı çeşitleriyle misafirlere ikram edilen gecede bir konuşma yapan İskenderun Erzurumlular Derneği Başkanı Mustafa Enzin, aile vurgusuna ve birlik beraberliğe dikkat çekti.
"Bu yıl içerisinde 6. programlarını yaptıklarını söyleyen başkan Enzin, "emeği geçen başta yönetim kuruluna, dernek başkanlarına, Rahmi Vardı Bey'e ve Bar ekibini gönderen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e, araç tahsis eden Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Lütfü Savaş'a, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'e, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'a, STK Temsilcilerine ve mekanı tahsis eden Royal düğün sahibine ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Erzurum'un ülkece tanınmış simalarından olan Teyo Pehlivan'ın da katıldığı programda milleti fıkralarıyla kırıp geçirirken, Erzurum'dan gelen aşıkların atışmasıyla devam etti. Erzurum Bar oyun havası ekibinin gösterisiyle gece güzel bir oyunla son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet