Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sıtkı Aslanhan İskenderun KYK’da Öğrencilerle Buluştu

KYK İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Yurdunda kalan öğrencilere yönelik ‘Gençlik Psikolojisi’ konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Sıtkı Aslanhan İskenderun KYK’da Öğrencilerle Buluştu

Eğitim   A+a-

 Eğitimci ve Yazar olan Sıtkı Aslanhan, önceki gün Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Yurdunda kalan öğrencilere yönelik ‘Gençlik Psikolojisi’ konulu bir konferans gerçekleştirdi.
Gençlik ve Spor Hatay İl Müdürlüğü tarafından Sıtkı Aslanhan İle ‘Gençlik Psikolojisi’ konulu düzenlenen organizasyona katılım yoğun oldu.
İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Yurdu Konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa Gençlik ve Spor Hatay İl Şube Müdürleri, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, KYK İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, KYK İdari personellerinin yanı sıra yurtta kalan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri katıldı.
Sıtkı Aslanhan, “Hatay Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla KYK İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Yurdunda kalan öğrencilerle buluştuk. Katılan tüm gençlerimize ve davetleri için Gençlik Spor Hatay İl Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
KYK İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz ise, “İl Müdürlüğümüz koordinasyonuyla Eğitimci ve Yazar olan Sıtkı Aslanhan ile ‘Gençlik Psikolojisi’ konulu konferansı öğrencilerimizin büyük beğenisi ile gerçekleşti. Sunumlarından dolayı Eğitimci ve Yazar olan Sıtkı Aslanhan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar