Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

NAMIK KEMAL ORTAOKULU CANA CAN KATIYOR!

Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığı ortak çalışmasıyla her sene düzenlendiği Kan Bağışı Kampanyasında yeni bir rekor hedefliyor.

NAMIK KEMAL ORTAOKULU CANA CAN KATIYOR!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığı ortak çalışmasıyla her sene düzenlendiği Kan Bağışı Kampanyasında yeni bir rekor hedefliyor. Geçen yıl 500 ünite kan bağışına ulaşan Namık Kemal Ortaokulu idaresi, bu sayıyı geçmek için vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
 
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla, bu yıl ‘Kahraman Olmak Kanında Var’ sloganıyla gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına ilgi yoğun oldu.
 
Söz konusu etkinliğe, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Kızılan Kan Merkezi Müdürü Dr. Cesur İnan, Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, müdür yardımcısı Fahriye Pineci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Protokol üyeleri, kan bağışı projesine emeği geçen ve kan bağışında bulunarak destek veren tüm gönüllülere canı gönülden teşekkür etti.
 
BAŞKAN TOSYALI ÖĞRENCİLERE LUNAPARK BİLETİ HEDİYE ETTİ
Milletvekili Özel, Kaymakam Yönden, Belediye Başkanı Tosyalı, İlçe Başkanı Güven, Kızılay Başkanı Sivri ve Okul Müdürü Koç, Kızılay’ın hazırlayıp okul avlusuna getirttiği kavurmaları öğrencilere dağıttılar.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, öğrencilere ikişer adet lunapark bileti hediye edeceğini açıklarken, öğrenciler alkışlarla karşılık verdi. Başkan Tosyalı, tatilde tüm öğrencilere toplamda 180 bin lunapark bileti dağıtılacağını müjdeledi.
 
FARKINDALIK TEŞEKKÜR
Namık Kemal Ortaokulu bahçesinde Kızılay tarafından kurulan çadırlarla kan bağışı istasyonu oluşturuldu. Sabah saat 09.30’da başlayan kan bağışı kampanyasına birçok okulun idarecileri de destek verdi. Protokol üyeleri, Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç’u kan bağışı kampanyasına öncülük ettiği ve her zaman farkındalık yaratan sosyal sorumluluk projelerine imza attığı için tebrik etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NAMIK KEMAL ORTAOKULU CANA CAN KATIYOR! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş