Skip Navigation Links

MHP Dörtyol Meclis Üyesi İsminur ERCAN

Hatay Büyükşehir Belediyesi MHP Dörtyol Meclis Üyesi İsminur ERCAN; “Derdim çoktur hangisine yanayım”

MHP Dörtyol Meclis Üyesi İsminur ERCAN

Dörtyol   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi MHP Dörtyol Meclis Üyesi İsminur ERCAN, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) Genel Kurulu 2022 Mayıs ayı olağan toplantısının ilk oturumunda Dörtyol ilçesi adına söz alarak haklı isyanını dile getirdi.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi MHP Dörtyol Meclis Üyesi İsminur ERCAN, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. “Sayın Başkanım, Değerli Meclis Üyeleri, Kıymetli Hazirun. Hepinizin geçmiş bayramını tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.
 
Biz kadınlar fıtratımız gereği annelik duygularıyla dünyaya geliriz. Öyle ki çocukluğumuzda bile bebeklerle oynar, onları besleyip uyutmaya çalışırız. Bu nedenle anne olan olmayan tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum.
 
Değerli arkadaşlar, az önce HATSU’nun sunumunu ve değerli müdürümüzün konuşmalarını dinledik. 2021 yılında Belen’e 17 milyon, Erzin’e… milyon, Samandağ’ına… milyon harcandığını gördük. Rahmetli babam bir mani söylerdi, Allah rahmet eylesin.
 
Kardaşı kardaşı
 
Çık şu dağdan kar daşı
 
Hasta gönlü kar ister
 
Benim gönlüm kardaşı (gardaşı)
 
İşte benim gönlümde Dörtyol’a 900 bin değil de daha büyük hizmetlerini görmek isterdi.
 
Az önce tasarruftan söz edildi. Dörtyol’da iki güne bir su kesilir. Nedir diye sorduğumuzda boruların eski olmasından dolayı tazyikli suya dayanamadığı ve patladığı cevabı verilir. Onca su boşa akar her taraf su olur.
 
“Derdim çoktur hangisine yanayım” diye bir türkü var mazgallarda zakkum ağacı bitiyor. Kanallar kapalı sular yollara akıyor. Caddelerdeki çukurlar çukurluktan çıktı kratere dönüştü.
 
Değerli arkadaşlar, tabiri caiz ise Büyükşehir baba, biz ilçeler de evlat oluyoruz. Sorarım size hangi baba bütün çocuklarını besler, büyütür, bir evladını dışarı bırakır. Bizim hizmet veremediğimiz her yerin özelikle DÖRTYOL’un ve DÖRTYOL HALKININ eli bizim iki yanımızda. Maazallah
 
Bu nedenle biz artık DÖRTYOL’a hizmet istiyoruz. Teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet