Skip Navigation Links

Çakı Gibi Türk Askeri Oldular Düşmana Meydan Okudular

Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri özel bireyler bir günlüğüne temsili askerlik yaptı.

 Çakı Gibi Türk Askeri Oldular Düşmana Meydan OkudularWeb
TV

Arsuz   A+a-

 
‘Engelliler Haftası’ kapsamında Arsuz’da faaliyet gösteren Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri özel bireyler bir günlüğüne temsili askerlik yaptı.
1 Günlük askere uğurlama töreni öncesi ise her Türk evladının yaşamayı hayal ettiği Asker Kınası, anneleri ve öğretmenleri tarafından yakılan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Ali Budak ile Emre Kural’ın yaşadığı gurur ve heyecan herkesi duygulandırdı.
Herşeyin gerçeğine uygun olarak planlandığı Asker Kınası eğlencesinde kınalar yakıldı ve ardından davullu zurnalı halaylar çekildi, çiftetelli oynandı.
Asker Kınası sonrası sabah erken saatlerde Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’na temel eğitim ve yemin töreni için teslim olan Ali Budak ile Emre Kural, çakı gibi birer Türk Askeri olmanın heyecanını yaşadılar.
Askeri üniformalarını giyerek yemin töreni yapan özel bireyler, daha sonra hep birlikte düşmana korku salan Komando Marşı’nı okudu.
‘Engelliler Haftası’ kapsamında Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’nda temel eğitim alan engelliler ardından yemin töreninin yapılacağı alanda yerini aldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program yemin törenin icra edilmesiyle devam etti. Türk bayrağı ve silahların bulunduğu platforma el basarak askerlik yemini eden engelli bireyler daha sonra düşmana korku dosta güven salan Komando Marşı’nı hep bir ağızdan tekrar etti.
Askeri üniformayla bol bol fotoğraf çektiren özel bireylerin mutluluk ve gururu görülmeğe değerdi.
Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, evlatlarının bir günlük temsili askerlik töreni ve birgün önce yapılan Asker Kınası’nın oldukça duygusal anlara sahne olduğunu belirterek, her Türk evladı gibi çakı gibi asker olan evlatlarını tebrik etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Çakı Gibi Türk Askeri Oldular Düşmana Meydan Okudular videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet