Skip Navigation Links

Demet Melis Akgül Dişhekimliği Kliniği Hizmete Girdi

Eğitimci ve Dilber Akgül ile Doktor Emin Akgül’ün yeni mezun genç Diş Hekimi Demet Melis Akgül, muayenehanesini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Demet Melis Akgül Dişhekimliği Kliniği Hizmete Girdi Web
TV

Sağlık   A+a-

 Savaş Mahallesi Kanatlı Caddesi Kısmet İşhanı Daire 1’de bulunan Özel Dişhekimliği kliniğinin açılışına Kaymakam İskender Yönden, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, Akgül ailesinin yakınları, aile dostları ve çok sayıda sevenleri katıldı.
 
Her kesimden sağlık, eğitim ve iş dünyasından tanınan konukların hazır bulunduğu açılışta konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kentin çok güçlü bir ekonomiye sahip olduğunun altını çizerek her gün yeni yeni işyerlerinin faaliyete girdiğini söyledi.
 
Cesaretli kararından dolayı Demet Melis Akgül’ü kutladığını ifade eden Hatay Milletvekili Suzan Şahin “Melis’in başka çaresi yok! Diş hekimliği okumuş, üniversiteyi bitirmiş, ne şanslı ki, kendi diş muayenehanesini açabilme şansına sahip olmuş dedi.
 
Kaymakam İskender Yönden de muayenehane açan genç diş hekimi Demet Melis Akgül’e, şen şakrak, başarılı bir ömür boyu mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu.
 
Muayenehanesinin açılışında heyecanı ve coşkusuyla dikkat çeken genç diş hekimi Demet Melis Akgül protokol üyeleri başta olmak üzere tüm konuklarına bu mutlu gününde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
 
Açılış kurdelesinin hep beraber kesilmesiyle özel Dişhekimliği Muayenehanesi törenle hizmete açıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Demet Melis Akgül Dişhekimliği Kliniği Hizmete Girdi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet